Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dropson123

Okres? Czy ja poroniłam?

Polecane posty

Gość dropson123

Witam serdecznie wszystkie Panie Chciałabym Wam opisać moją sytuację i zapytać, co o tym sądzicie. Otóż ostatnio przez 2 tygodnie spóźniał mi sięokres i poderzewałam ciążę. Dzisiaj miałą wykonać test, jednak nad ranem dostałą okres (chyba). Od 2 dni mocno bolały mnie piersi, a teraz przestały. Z kolei od 2 dni mam potworny ból brzucha. Olała wykonanie testu i udałam sięna mieście, gdzie spotkał mnei koszmar. W sklepie nagle zaczął mnie tak boleć brzuch, że nie mogłam wytrzymać. Po chwili przy kasie zemdlałam, a kierowniczka sklepu wezwała karetkę, która mnie zabrała na pogotowie. Niewyobrażalnie bolał mnie brzuch. Komplenie nie mam pojęcia skąd u mnie to zasłabnięcie. Po wszystkich przyjechałam do domu wypoczac. Ból brzucha trwał dalej, natomiast po porannym bardzo obfitym okresier nagle całkowicie przestałam krwawić! Zupełnie nie wiem co jest grane! Czy ja mam okres? Czy ja moze byłam w ciazy i poroniłam? Pomóżcie mi proszę!

Gość mogłaś poronić

Gość szukam noclegu w Świnoujściu
tak :D:D:D

zrób test, jeżeli byłaś w ciąży to wyjdzie pozytywnie, ponieważ stężenie beta hcg w ciągu jednego dnia nie spadnie do normalnego poziomu