Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wściekły tygrys

Kilka pytan do kobiet na temat przerw pomiedzy spotkaniami.

Polecane posty

Gość Wściekly tygrys
Litwia a mowil Ci ktos, ze masz przepiekne popekane koncowki wlosow? Zebys nie mowila, ze nie jestem mily.

oj tam, nie szanuje ortografi i co z tego? :P pisze i nie myśle jak :) eh no jestes takim typem faceta i juz sie nie zmienisz.. nie przyciągniesz raczej szanującej i wartościowej kobiety do siebie. Ale to jest tak jak z samochodami. Jedni szpanuja jadąc golfem z muzyką na full a drugi woli jazde po mieście Mercedesem c klasą. Jedno i drugie cieszy. :)

hmm... nie wiem czy mam to traktowac jak komplenent czy jako sugestie do odwiedzenia fryzjera... ;)

Gość laleczkaaa Chucky
Ja milcze... Już długo nie odzywam się do jednego... Właśnie dlatego, że jest takim typem... :/

Gość Wściekły tygrys.
Litwia chcialem sprawdzic czy jestes pewna siebie:) Laleczka a dlaczego sie nie odzywasz, podoba Ci sie on?

Gość Krzysiek 26 ....
Liwia123 skad jestes?

Gość Wściekły tygrys.
No na szczescie. Przynajmniej nie bede musial Cie unikac:P Jak wypadlas? hmm to poufne:) Dobranoc wszystkim i dzieki za odpowiedzi.

hm.. teraz bede siedzieć i sie zastanawiac pół nocy :) hehe a miałam sie nie wciągac w głupie gierki ;) hhehehehe

Gość laleczkaaa Chucky
Podoba... aż za bardzo... dlatego to jest takie trudne... Dobranoc tygrysie ;]

laleczkaaa Chucky----> napisz do niego rano :) na pewno sie ucieszy a ak to tylko sie szarpiecie kto pierwszy

Gość laleczka nie pisz
Nie pozwól się manipulować. Zerwij kontakt

Gość tygrysica21
mam 21 lat:) 1. Oczywiście po pierwszym spotkaniu czekam z niecierpliwością i nerwowością na jego ruch- sms, telefon- cokolwiek i na propozycję następnego spotkania. Nie narzucam się- przyjmuję zasadę- spodobałam mu się- zadzwoni, napisze... nie to nie. 2. Jeżeli nie odpisuje na mojego smsa, bądź ja zaproponuje spotkanie a on powie że nie da rady czy coś to już więcej nie pisze- czekam na jego ruch.

Gość tygrysica21
3. bardziej mnie nakręca jak pisze- jak nie pisze to nie jest dobry znak- źle to odbieram