Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przystojniaczek

Dlaczego kobiety za kierownicą

Polecane posty

umiem, ale one czasem jadą środkiem 30km/h i mnie szlak trafia bo jak jedzie TIR to ich nie wymine chyba, że poboczem, ale tak nie wolno :o

Gość szalonnaa
jesteśmy słabsze, to fakt. Sama to widzę po innych ale jest super plus tego, że mamy prawko: możecie wypić piwko na plaży a my wrócimy za kółkiem blokując innych lepiej jechać byle jak niż najlepiej iść ;)

ale to czym one jadą ? malaczem ? czy starą dacią ? nie spotkałem sie by ktos jechał 30 /h ? nawet traktor leci 40 -tką ? ale zawsze masz klakson i długie światła ( możesz mrugnąć ) za jazde 30/h na trasie ( autostrada, droga expresowa) można wyrwać mandat ...

Gość aha i achh
Nie jesteśmy słabsze. Najsłabsi są FACECI, którzy jeżdżą w czapeczce albo kapeluszu na głowie.

hehehehe dobry film ;) generalnie jest tak że o ile kobietom jazda przodem jakoś wychodzi to jeśli chodzi o cofanie to temat przemilczę :P generalnie wsteczny nie powinien istnieć dla kobiet ;)

Gość szalonnaa
rewelacyjny film! :)

Gość szalonnaa
statystycznie kobiety jeżdżą dużo gorzej. Ale niektóre sobie jakoś radzą, jak ja ;) :) Niektóre nawet jeżdża wspaniale, ale takiej kobiety jeszcze nie poznałam. Młoda jestem, poznam kiedyś ;) Cofanie i parkowanie to istna zmora kobiet Za dużo myślą, stresuja się, albo zupełnie im się myślenie wyłącza Ale ustalić trzeba, że zdarzają się i kierowcy rodzaju męskiego prawdziwe patałachy i chamy!

Co Ty masz do tych kobiet? :O Widzę pełno tematów, w których próbujesz uświadomić kobietom, że są niczym, co jest zupełną nieprawdą!

Gość szalonnaa
you tube wymiata aż trudno uwierzyć :D

Owszem,niektóre. Ale są też takie, które szanują siebie, swoje ciało, itp. ! Nie pomyślałeś, że te szanujące się mogą poczuć się urażone?!

Gość hehe zenue autor robi

A skąd wiesz czy to facet tam nie powiesił tej torebki? Wróżka jakaś z Ciebie czy co?

Gość dawaj gnata
pomijam fakt że faceci nie noszą torebek :)

Ale czy ja napisałam, że to była torebka, której właścicielem jest facet? Ależ Ty ciężko myślisz...