Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przystojniaczek

Dlaczego kobiety za kierownicą

Polecane posty

Gość szalonnaa
ależ ja też uważam, że faceci są okropni za kółkiem. Pewni siebie i chamscy. Ale kobietom częściej zdarza się popełniać śmieszne błędy :) i nie bardzo rozumiem co ma prowadzenie pojazdu do szanowania się???

Gość szalonnaa
ja też spadam płeć piękna do łóżeczek! żeby worków pod oczami rano nie było ;)

Gość dawaj gnata
też mykam :) kolorowych...

Witam wszystkich 🖐️ Faktycznie, nawiązałam nie na temat, bo temat był o kobietach za kierownicą. Chodziło mi o to, że w dzisiejszych czasach kobieta dla większości facetów jest niczym. Fakt faktem, oglądając te filmiki również się pośmiałam, aczkolwiek odniosłam wrażenie, że autor próbuje poniżyć kobiety.

Chodziło mi o to, że w dzisiejszych czasach kobieta dla większości facetów jest niczym" przesadzasz ;) Powiem więcej , coraz więcej jest facetów przyopominajacych kobietę :P To nie autor próbuje poniżyc kobiety :) To kobiety same sie poniżając nie myśląc o tym co potrzeba ;)

Ta dyskusja zupełnie do niczego nie prowadzi , więc ją zakończmy. Może faktycznie zbyt emocjonalnie podeszłam do tego, PMS robi swoje :P

Kobieta za kierownicą- cóż zgadzam się, różnie z nią bywa:p Ale nic nie pobije (nawet baba) dresiarza za BEEMĄ, z zimnym łokciem i łubudubu z głosników zamontowanych w bagażniku....jadącym właśnie te 30/40 km/h środkiem ulicy przez Rynek....No. A widzieliście takie cudo w wydaniu damskim? Nie ma.

jovik ma rację:D hahaha :D:D Regres - staram się pić co najmniej 2 litry dziennie, ale mając na głowie małe dziecko ciężko jest tego dopilnować ...

jovik 🖐️ no niestety ale masz rację :) Wiejski tuning , 25 letnia Bmw i radio safarii daje czasem czadu na kazdej ulicy polskiego miasta ;)

Gość szalonnaa
a co wy tak jednej marki się uczepiliście? beemkarze nie mają monopolu na wolną jazdę z muzą w tle ;)

Gość szalonnaa
dokładnie VW są do bani! ;) teraz może zmienię front i uczepię się facetów żenujące są również sytuacje, kiedy samochody zwalniają i kierowcy gapią się, gwiżdżą, trąbią widząc fajną laskę kobieta tak się nie zachowa Faceci generalnie mają z tym problem. Nie muszą siedzieć z za kółkiem. Wystarczy przejść się koło budowy Pocieszające: ostatnio jak się takie właśnie coś przytrafiło mojemu znajomemu (że się zagapił zamiast zająć się zjazdą) to wjechał w doopę koledze przed sobą. To dopiero żenada! :)

beemkarze nie mają monopolu na wolną jazdę z muzą w tle..." A kobiety maja ten swój monopol na złą jazdę?

Gość ulallllalalla
ja jeżdżę starym tikiem i jakoś jeszcze nikt nie narzekał na mnie ja już wole babkę, która blokuje niż palanta, który tylko trąbi i gazuje

Gość szalonnaa
ale my przecież nie robimy tego specjalnie! :P na szczęscie potraficie nas kochać pomimo tej jak wam się zdaje ułomności ;)

Gość szalonnaa
właśnie! ruszanie z piskiem... o losie!!!!! kobieta tylko tak ruszy jeśli nie wyjdzie jej normalne ruszenie ;) a faceci robią to celowo. Chłopcy, wytłumaczcie mi w jakim celu to robicie????

Chłopcy, wytłumaczcie mi w jakim celu to robicie????" to proste :0 My lubimy robić to czego wy nie umiecie :D a poważnie ... no cóż jak przyjdzie w przyszłosci płacić samemu za opony to i nawyki ruszania sie zmienią :) na razie takie popisy uskuteczniają młodziaki którym albo tata albo mama dała wóz na weekend albo sa to po prostu ułomni ludzie którzy myślą że jak zapiszczą kółkami to sciągną na siebie uwagę :D nie popieram tego ...

Gość z zapytaniem dziś przybywam
kobbita za kierownicom to zluo

Gość szalonnaa
z zapytaniem dziś... tak się zastanawiam co miałeś na myśli bardziej zło czy bardziej złoto :) moja pierwsza myśl- złoto! regres dziękuję za informacje

ja ruszam z piskiem jak chce sie pościgać, albo ścigam sie z jakimś kolegą, ewentualnie śpiesze sie lub mam ciśnienie stojąc na czerwonym 3 razy pod rząd na odcinku 100m :P

Przystojniaczku - jak ruszasz z piskiem, to cała para idzie w gwizdek. Obejrzyj sobie pierwsze lepsze wyścigi, i posłuchaj komentarzy, jak się śmieją z tych, którym kółka zabuksują. Normalna wioska. W kobitkach za kierownicą fajne jest to, że: 1. O niebo lepiej od nas wyglądają, 2. Nigdy, ale to nigdy nie trąbią w korku. Cześć Brum, przepychem uroku onieśmielającym mężów najsroższych.

nie mówie o ruszaniu z paleniem gumy tylko lekkim piskiem. Najbardziej wydajne ruszenie jest na granicy przyczepności, abs jak hamuje tez troche popiskuje.

Gość łyszka dziekciu
dawaj gnata baby to wogóle powinny mieć ustawy zakaz prowadzenia pojazdów... masakra jakaś... a oto dowód z klasyki gatunku http://www.youtube.com/watch?v=LM_E7kGatgw Może się dopiero uczy jeździć ? Wiecie że kursy uczą tylko zdawać egzamin a jeździć to się trzeba uczyć samemu

Cześć Cichobabie - niewyczerpana krynico pomysłów na forumowe powitanie brum.

Jeszcze zapomniałem dodać, że o wiele ładniej pachną za tą kierownicą, więc cóż z tego, że się nie umieją ścigać?