Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przystojniaczek

Dlaczego kobiety za kierownicą

Polecane posty

Gość najdziwniejszy......
bo restauracje bylyby nierentowne :classic_cool: :D

Gość dawaj gnata
hehehe ... słuszna uwaga

Chodzi o ostatnie zdanie. Jak można odezwać się tak do kobiety? " do kobiet kulturalny facet tak sie nie odnosi ...

Jesteś szefem kuchni w swoim domu? Bo ja rzadko spotykam się, aby to mężczyzna robił codzienne obiadki dla dzieci i żony...

a gdzie ja o zaliczaniu? :classic_cool: ja o sprawdzaniu pisalem :D wiesz co jest najsmieszniejsze? to jak reagujecie temat o kobeitach za kierownica, to wyjezdzacie ze polacy maja male fiuty to tak jakby na pytanie o gotowaniu ktos tu napisal ze polki male male tzytzki :classic_cool: i ty mnie o szacunku bedziesz uczyc? :D

Regres - Również myślę, że to świadczy o jego braku kultury!

a gdzie ja o zaliczaniu? ja o sprawdzaniu pisalem wiesz co jest najsmieszniejsze? to jak reagujecie temat o kobeitach za kierownica, to wyjezdzacie ze polacy maja male fiuty to tak jakby na pytanie o gotowaniu ktos tu napisal ze polki male male tzytzki i ty mnie o szacunku bedziesz uczyc? Ja Ciebie szacunku uczyć nie będę, ale swoje dzieci na pewno!

Gość hmmmmmmx
znowu sie skarzysz

do dam moze nie do kobiety ktora uzywa slow takich a nie innych nie mam oporow tak mowic :D w koncu jedynie znizam sie do jej poziomu ;)

to jeszcze naucz je, ze zeby byc szanowanym, nalezy szanowac innych zmienianie swiata zaczynaj od siebie :D

Sprawdzanie czy zaliczanie... Wybacz, ale oba te słowa w połączeniu z resztą wypowiedzi brzmią niestosownie!

niestosowna to byla uwaga o fiutach na temacie o kierowcach :D

Gość hehehehehehes
A gdzie ja nie szanowałam innych? Słowo fiut jest obraźliwe? Stereotypy na ich temat nie śmieszą? No proszę, poczucia humoru się nie ma? Ale od kobiet to się go wymaga, ośmieszając je, nie? :o Żenujący brak męskiej logiki :o

Wiesz,nie zamierzam z Tobą dyskutować, bo do niczego to nie doprowadzi. Moim zdaniem, szacunku nie masz i tyle.

no wiec jak nie jest obrazliwe to w czym w ogole problem? :classic_cool: :D a czemu niby nie mam poczucia humoru? :D mnie to bawi, a dokladniej mowiac hipokryzja wylewajaca sie zewszad z waszych wypowiedzi :D

nie dziwi mnie to, argumentow brak, to i ochoty do dyskusji nie ma :D

Gość milena_____________
jak ci się nie podoba, autorze, to masz problem. a my mamy cię gdzieś.

hehehehehehes - Myślę, że nie uraziło go słowo "fiut" lecz stwierdzenie, że natura zbytnio ich nie obdarzyła. Uraziłaś męską dumę przecież:D

Gość hehehehehehes
Hipokryzja to się wylewa z twoich wypowiedzi :D Odpowiedziałam stereotypem na stereotyp, tyle. Skoro uznajesz, że wszystkie kobiety to źli kierowcy, ja uznaję, że wszyscy Polacy mają małe fiuty 🖐️

O rety - z takim przygłupem to jeszcze nigdy nie miałam do czynienia ...

Gość szalonnaa
kikijka zbyt emocjonalnie podchodzi do tematu Chcesz powiedzieć, że nie ubawiły ciebie te filmy? Sprawiasz wrażenie jakbyś uważała, że kobiety powinny być lepsze we wszystkim. Tak nie jest. Skoro tak nie jest, to dlaczego nie możemy się z tego pośmiać podchodząc do tematu z dystansem? A faceci bywają cudowni. Wyobraź sobie, że mnie mój od sześciu lat budzi codziennie na zaparzoną już kawę. Śniadanie również chętnie przygotowuje. Potrafi gotować i mnie rozpieszczać. Przepuszcza w drzwiach... Ma swoje wady, ale kto ich nie ma? Jest cool ogólnie. Nie wrzucaj wszystkich do jednego wora!

Gość dawaj gnata
ale Ty kikijko płytko myślisz... przyjmij moje wyrazy współczucia :O

:D to ze drazysz temat mojego przyrodzenia... sorry, fiuta :classic_cool: :D tez mnie nie dziwi jakos frustracje trzeba wyladowac, a ze argumentujac sie nie da... :D

Jestem pewna na 98 % , że autor nie ma ani żony, ani dzieci. Mam rację?

hehes po pierwsze, ja nie uznalem ze wszystkie kobiety to zli kierowcy :D po drugie, nei wiedzialem, ze taki stereotyp panuje, ale innych fiutow poza swoim nie widzialem, wiec moja wina, ze nie wiedzialem, ze ty o stereotypach :D 🖐️

szalonaa- No właśnie! Nie wrzucajmy wszystkich do jednego wora! Więc dlaczego popierasz, gdy faceci to robią? Nie wszystkie kobiety są złymi kierowcami!

No dobra, może mam te 5 cm we wzwodzie, ale przynajmniej jestem mistrzem szosy Pcimia Dolnego w moim nowym stunningowanym Fiacie 126p, którego otrzymałem w prezencie od wujka Zbigniewa na zeszłe Boże Narodzenie :)

masz racje kikija wychowuje dziecko czlowieka, ktory nie poczuwal sie do odpowiedzialnosci i zostawil jego matke ;)