Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przystojniaczek

Dlaczego kobiety za kierownicą

Polecane posty

Sama jestem ciekawa co tak bardzo zaprząta moje myśli ;) Co do kobiet za kierownicą, ja wiem, że się nie nadaję na kierowcę, więc się nawet nie wygłupiam i do prawka nie przymierzam. Wiele ze znanych mi kobiet-kierowców, również się nie nadaje, ale jeżdżą. Podziwiam je poniekąd za odwagę ;) Podane linki- boskie :))))

Gość szalonnaa
one wszystkie są cudowne! :D btw przystojniaczek jesteś zawodowym kierowcą czy posiadasz tylko amatorskie B? ;) a kikijce radzę wyluzować i nabrać trochę dystansu do siebie i bycia kobietą

Gość dawaj gnata
no więc własnie... niektórym paniom życzymy nieco więcej poczucia humoru...

Gość szalonnaa
...bo się nazwałeś "prawdziwym kierowcą"

Jestem osobą wyluzowaną, tylko po prostu mam dość tego jak faceci poniżają kobiety! Jak Ty to możesz akceptować? No, fakt, jeśli jest więcej takich kobiet, którym to odpowiada, to wcale się nie dziwie, że mężczyźni wcale nie mają szacunku do kobiet!

Gość hehehehehehes
Dobre, faceci chcą poczucia humoru od kobiet i dystansu, ale jak kobiety mówią, że Polacy mają np. małe fiuty to foch jak stąd do Chicago, a przecież to prawda :D Chłopcy, trochę dystansu :D

a o czym myślą kobiety ?" no jak to o czym ? Myślą o Czerwonym świetle :D bo wtedy można będzie spojrzeć sobie w lusterko ;)

Ja poczucia humoru mam odpowiednio dużo, są rzeczy, które nie są śmieszne, tylko żałosne. Wszelkie moje wątpliwości się rozwiały - w tym kraju kobieta już nic nie znaczy i nie ma się do niej szacunku .

Gość hehehehehehes
kikijka- niestety masz rację :(

hehehehehehes - Dzięki za poparcie. Nareszcie jakiś normalny człowiek... 🌻

Gość najdziwniejszy......
a kto na tych filmikach poniza kobiety? kraweznik? :D

Nie nawiązuje do filmików,tylko do zachowania facetów wobec kobiet!

Gość taa niedobra pupa
Ja myślę, że te stereotypy biorą się głównie stąd, że wśród kobiet jest więcej młodych kierowców. 20 lat temu prawo jazdy mieli prawie wyłącznie faceci. Potem zaczął się boom, i kobiety też masowo zaczęły robić prawo jazdy,często też te w starszym wieku, a wiadomo że jak ktoś ma 50 to trudniej się tego wszystkiego nauczyć. Więc po prostu wsród kobiet jest więcej młodych, niepewnych i niedoświadczonych kierowców. Bo predyspozycje do kierowania autem są takie same u obu płci... A tak w ogóle mi manewry wychodza super, za to mam poważny problem z refleksem... :(

Gość szalonnaa
kikijko w którym momencie akceptuję poniżanie kobiet? Nie akceptuje poniżania ani kobiet ani mężczyzn. Stwierdziłam tylko że faceci lepiej jeżdżą samochodem. To moje zdanie. To, że jestem kobietą nie oznacza, że nie przyznam racji komuś, kogo uważasz za seksistę. Filmiki są w pytę i naśmiałam się jak cholera, chociaż zdaję sobie sprawę z tego, że tamtym kobietom do śmiechu nie było ;)

Nie nawiązuje do filmików,tylko do zachowania facetów wobec kobiet!" ale że co ? wyjasnij

a jeszcze pytanie do hehehes ile fiutow sprawdzilas? :D

Gość dawaj gnata
kikijka się zestresowała bo nie zajarzyła tematu... my tu o kierowcach a ona o traktowaniu kobiet przez mężczyzn :O masakra...

Że co? Ano,że np. to : 00:51 [zgłoś do usunięcia] najdziwniejszy...... a jeszcze pytanie do hehehes ile fiutow sprawdzilas? Chodzi o ostatnie zdanie. Jak można odezwać się tak do kobiety? Kobiety, której się nie zna, nie wie się jakie wartości ona ceni, itp.! Szacunek, przede wszystkim szacunek! Wynosi się go z domu, widać w domu Najdziwniejszego go zabrakło...

Gość szalonnaa
to przykre co piszesz droga kikijko Nie obracam się w towarzystwie mężczyzn, którzy nie mają szacunku do kobiet. Jeśli tak bardzo poważnie bierzesz światopogląd "kafeteryjnych przystojniaczków", to tylko należy ci współczuć za brak realnego spojrzenia na świat. Proponuję wyjść do ludzi. Normalnych. Wirtualny świat sobie odpuść, a kafe w szczególności, bo przez gówniarzy stracisz szacunek do facetów. ;)

jak to jak mozna? :D to ona zaczela temat :D jej wolno rzucac takie teksty, mi nie, bo ona jest kobieta i ja nalezy szanowac? :D kpisz? jak sie sama nie saznuje, to niech nie oczekuje szacunku od innych a ja tylko pytam (jej slowami) jakie ma podstawy do wysuwanych tez ogarniasz to? :D

Skoro śmiejecie się, że większośc kobiet nie potrafi prowadzić auta, to może pośmiejemy się z umiejętności gotowania u facetów, a właściwie braku tych umiejętności!

Najdziwniejszy - Wybacz, ale ona wcale nie musiała "zaliczać fiutów" aby postawić taką tezę. Wystarczy, że sie poczyta trochę artykułów w gazetach, internecie, a będzie się wiedziało, że natura zbyt hojnie Polaków nie obdarowała!