Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kogojqa

Ladne i brzydkie dzieci.

Polecane posty

Gość iwona15427
Brakuje tu tylko abraji. ona uwazala ze jej syn jest najpiekniejszy.

Gość a tu na kafe matki
najczesciej chwala sie takimi brzydkimi dziecmi.Az niesmaczne to jest.I jeszcze sprobuj napisac grzecznie ze ci sie dzieciak nie podoba to wulgarne odzywki od razu leca i ich niesiertelny argument - ZAZDROSCISZ :D:D:D:D:D Jakby ktos mogl brzydkiego dziecka zazdroscic :D:D:D:D:D

Gość normalna mama 25
faktycznie tak jest. ja mam ślicznego synka wszyscy sie nim zachwycaja ma piekne niebieskie duze oczy sliczne usta, ale jakos nie wydaje mi sie zebym miala gdzies wysylac jego fotki po co??

Gość poj.....
Do Najbrzydszy dzieciak świata.!!!!!! Chciałam Ci oznajmić , że "poniewierasz" w necie zdjęcia mojego dziecka. Jeśli Ci sie kurwa nie podoba to sie nie patrz a jak chcesz zobaczyc najbrzydsza poczware na swiecie to spojrz w lustro!!!! Założe sie ze jesli masz ju dzieci albo bedziesz je miec to dopiero wtedy bedzie mozna sie nabawić bielma na oczach jak sie na nie popatrzy. Dla twojej ograniczonej wiadomosci moje dziecko jest najpiekniejsze na swiecie a ty sobie kurwa okulary spraw jak nie widzisz. Albo poprostu nie patrz. Wyobraź sobie ze naruszasz prawo ty pojebana ohydo!!!!!!!!!!!!!!!!!! TFUJ!!!!!!!!!! Sram na ciebie ty popierdolona końska spierdolino!!!!!!!!!!!!!!

Gość hipokryzja niektorych poraża
Ja nie rozumiem, jak można tak o dzieciach pisać ? Ładne, czy brzydkie, co za różnica ?? Nie podoba się, to nie patrz.

Gość Nadia ladnie
wiesz ze to karalne? zdajesz sobie z tego sprawe? zaraz cie zalatwie na amen.

Gość poj.....
Akurat to co ktos sadzi na temat mojego dziecka mam gleboko w dupie. Wazne ze dla mnie jest ono najladniejsze i nikomu innemu nie musi sie podobac. Ale kto takiemu pustakowi pozwolil kopiowac zdjecia mojego dziecka i jeszcze sie z nich nasmiewac. niech spojrzy na siebie bezmózga poczwara pierdolona!

Gość do poj
A ja na Twoim miejscu bym zrobiła screeny i zgłosiła coś takiego na policję, niech ta kurwa nieludzka nie będzie bezkarna. Jakby każda taka sytuacja była zgłaszana i tak dalej to moze by sie ludzie oduczyli w końcu robic takie rzeczy.

Gość wiec nie przypadek
moze cie nie obchodzi ale na nk sa twoje dane? ja nie wchodzilam w te linki ale wiesz ze taki pojeb moze zniszczyc zycie Twojemu dziecku?

Gość wiec nie przypadek
idz z tym na policje , IP tego pojeba mamy wiec latwo dojda do niego.kurwa tak nie moze byc!

Gość poj.....
Nie zdawalm sobie z tego sprawy. Myslalam ze ludzie nie sa az tak podli jak ten pojeb. Ale widac jestem naiwna. Myslalam ze moje konto - moja sprawa. Niech sie przyczepi do kogos w swoim wieku idiota a zostawi dziecko w spokoju. A poza tym kim on/ona jest zeby dopierdalac sie do mojego dziecka . Ten wyrzut społeczny nie dorasta mojemu dziecku do pięt. WYMOCINA i tyle!

Gość urszula kochanowska
a dlaczego nie może tak być? przecież dziewczyna podała na NK swoje dane dobrowolnie,każdy może pooglądać sobie zdjęcia i mieć jej dane i w dodatku poprzesyłać te zdjęcia dalej a co do urody dzieci-gdy urodziłam pierwszego syna bardzo mi się podobał i nie wiedziałam,czy on jest faktycznie ładny,czy ja go tak widzę jako matka,przy drugim synu stwierdziłam,że jednak był ładny,bo ten drugi był paskudny :-),na szczęście "się wyrobił"

Gość wiec nie przypadek
jest podly smiec bo mysli ze jest anonimowy. ALE KURWa nie jest! mam jego IP i mam niestety znajomych w kryminalnej. :)

Gość wiec nie przypadek
urszula kochanowska a dlaczego nie może tak być? przecież dziewczyna podała na NK swoje dane dobrowolnie,każdy może pooglądać sobie zdjęcia i mieć jej dane i w dodatku poprzesyłać te zdjęcia dalej czy ty uwazasz ze to ze dala zdjecia dobrowolnie to juz ktos moze je rozpowszechniac i szkalowac publicznie? otoz mylisz sie.

Gość poj.....
Nie moze tak byc. dane nie są podane do rozpowrzechniania i ja nie wyrażałam na to zgody. To, że są publicznie dostępne to nie znaczy, że sobie można nimi dupę wycierać. Na zdjęciach jest małe dziecko, moje dziecko, a nie jakieś anonimowe, a zdjęcia są prywatne...

Gość mi się bardzo to imię
No może i podaje swoje dane na NK, ale czy to jest powod do tego, że wklejac na publicznym forum zdjęcia jej DZIECKA i obsmarowywać ? Dla mnie to chore jest i tyle. A to, że sama je wkleila na nk to nie jest żadnym usprawieliwieniem takiego zachowania, ani przyzwoleniem na takie rzeczy, jak dla mnie. W ogole czepiać się wyglądu dzieci to jest dla mnie szczyt idiotyzmu i zbyt dobrze nie świadczy o danej osobie.

Gość regulamin kefeterii 18 d
naruszanie w jakikolwiek sposób praw osób trzecich w szczególności, własności intelektualnej osób trzecich, w tym praw autorskich osób trzecich oraz dóbr osobistych osób trzecich, w tym także prawa do wizerunku, dobrego imienia, czci,

Gość niepodoba nam sie
urszula kochanowska a dlaczego nie może tak być? przecież dziewczyna podała na NK swoje dane dobrowolnie,każdy może pooglądać sobie zdjęcia i mieć jej dane i w dodatku poprzesyłać te zdjęcia dalej podala na NK, nie na kafeterii,tam kazdy moze podawac ale jak juz jakis popierdoleniec wyciaga to kopiuje, przekazuje dalej, to juz jest KARALNE zreszta jakim chujem trzeba byc zeby tak zrobic?

Gość taka jedna wredna cholera
ja też mam zdjęcia synka na naszej klasie, ale nie robię tego po to by ktoś mi napisał, że mam ładne dziecko. a co do tej osoby, która wstawiła tu zdjęcie czyjegoś dziecka, to co zrobiłeś/aś jest karalne, więc módl sie żeby właścicielka zdjęć nie podała cie do sądu. kolejna rzecz ja nie rozumiem jak można mówić ze czyjeś dziecko to potworek czy poczwarka, masakra jakaś. dla swojej matki każde dziecko jest piękne, a poza tym trzeba mieć troche kultury i taktu, nawet jak dziecko nam sie nie podoba.

Gość do poj......
Pamietasz swoja wypowiedz na kafe i zyczenia smierci (!!!!!!!) przekazane obcemu dziecku??? Cytuje: "twój stary wpuścił bezmózgiego plemnika i wyszło takie podupczone coś jak ty Oby twój bachor zdychał w męczarniach za to jak ty się odnosisz w stosunku do tych dzieci Oby go qrwa szlag jasny trafił i wtedy zobaczymy czy się tak śmiać będziesz oby go pies osrał Rzygam na twojego bachora, który pewnie jest w ciul brzydszy niż te dzieci tutaj pokazane Zdychaj razem se swoim pier.dolonym bachoremtwój stary wpuścił bezmózgiego plemnika i wyszło takie podupczone coś jak ty Oby twój bachor zdychał w męczarniach za to jak ty się odnosisz w stosunku do tych dzieci Oby go qrwa szlag jasny trafił i wtedy zobaczymy czy się tak śmiać będziesz oby go pies osrał Rzygam na twojego bachora, który pewnie jest w ciul brzydszy niż te dzieci tutaj pokazane Zdychaj razem se swoim pier.dolonym bachorem" Napisalam ci na poprzednim tpiku, ze tego nie daruje i nie daruje :D Zglaszaj gdzie chcesz i co chcesz. Sama umiescilas zdjecie w necie , ja podalam link i to nie jest karalne!!!! :D:D:D:D Idz, zglos to :D:D:D:D Stwierdzenie braku urody u dziecka a zyczenie smierci obcemu dziecku to dwie rozne sprawy. Masz jedno szczescie, ze twoje slowa "Oby twój bachor zdychał w męczarniach" (to cytat twoj) nie byly skierowane do mnie i mojego dziecka. Bo wtedy bys zalowala mocno!

Gość poj.....
Widzisz jak łatwo można w chuja zrobić kogoś. Sęk w tym ,że to nie JA napisałam takie bzdury. Ubliżanie komuś to nie jest moje ulubione zajęcie. A w szczególności ubliżanie dziecku. Łatwo się jest podszyć pod kogoś i mu brudu narobić. Dlaczego ta osoba nie napisałaa we własnym imieniu tylko użyła do tego mojej osoby. Po pierwsze nie przesiaduję na kafeterii i nie wypowiadam się publicznie na forum o czyichś dzieciach bo mnie to poprostu nie bawi. A po drugie o tym w wpisie rzekomo moim dowiedziałam się z NK, gdzie ktoś na moim profilu zacytował to co tam było napisane. Znalazłam wątek na kafeterii- niestety chyba już usunięty, bo nie da się w niego wejść. Nie należę do osób, które śmieją sie z dzieci. Sama o to dziecko starałam się wiele lat i choćby niewiadomo jakie brzydkie było to nie mówię o tym na forum. A już tym bardziej o dzieciach innych. Wierz mi lub nie byłam w ciężkim szoku jak weszłam w te linki na kafeterii i zobaczyłam moje dziecko. W życiu by mi do głowy nie przyszło, żeby ubliżać komuś kogo nie znam a już tym bardziej jego dziecku!!!!!!!!!!!!!!!!!! To co ktoś zrobił w "moim imieniu" to poprostu świństwo i tyle!!!!!!!!!! A osobie która podszywa się pode mnie powiem tyle, że jest ŚWINIĄ pozbawioną ludzkich uczuć!!! Jak Ci się nudzi to popatrz w lustro!!!!A od mojego dziecka i ode mnie sie odpierdol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"wszystkie dzieci są od jednego Boga" Ja tam słyszałam zupełnie inną prawdę na temat dzieci, są z połączenia komórki jajowej (matka) i plemnika (ojca), więc gdzie ta "boska" ingerencja? :-o

Gość do poj.....
Nie odwracaj kota ogonem i przynajmniej miej odwage cywilna :P przyznac sie, ze nerwy cie ponosza. Nikt sie pod ciebie nie podszywal i wiele osob zwrocilo ci uwage, ze twoja wypowiedz byla wiecej niz "niestosowna" :O Ktos napisal ci, ze nie podoba mu sie twoje dziecko. Jego prawo i prawo do ocenienia zdjecia, jezeli je publicznie promujesz na BoboVicie. W zamian uslyszal od ciebie stek wulgaryzmow i przeklenstw z zyczeniami smierci jego dziecka!!!!!!! Pisalas pod nickiem "moja kochana corunia". Mnie lata kolo tylka co kto sadzi o urodzie mojego dziecka :D wiec pisac mozesz sobie co chcesz. Akurat nie uroda jest wyznacznikiem CZLOWIECZENSTWA. Ty, zyczac smierci dziecku ("oby twoj bachor zdychal w meczarniach" :O) przekroczylas wszelkie granice. Gdybys napisala te slowa do mnie to spotkalybysmy sie w realu, na sali sadowej. I tak, nadal twierdze, ze twoja corka mi sie nie podoba. I co? teraz zyczenia "zdychania" przekazesz mojemu dziecku? Jestes wulgarna, masz rozchwiana psychike i reagujesz zbyt emocjonalnie. No i wulgarnie!!! Jakos wtedy, na tamtym topiku, nie twierdzilas, ze ktos sie podszyl pod ciebie :D tylko z usmiechem na ustach podtrzymywalas swoje wredne zyczenia. Zastanow sie Dagmara nad soba!!!!! I to mocno.

Gość poj.....
Kobieto! Weź sie odstosunkuj! Nie wierzysz? Twoja sprawa! Nerwy mnie poniosły jak się o tym dowiedziałam -WCZORAJ! Życzenie śmierci dziecku to jest dla mnie chore, więc sama bym tak nie napisała... Zresztą nie będę Ci się tłumaczyć, bo winny się tłumaczy. Rozchwianą psychikę może masz ty, że upiersz się przy swoich racjach. Najpierw się upewnij, że to byłam ja a później osądzaj. To można sprawdzić. A swoją drogą ja też sprawdzę kto był taki "mądry". A twojemu dziecku życzę poprostu szczęścia i wiem, że jest ładne...bo wszystkie dzieci są ładne....

Gość kashmir1983
Dla mnie szczytem głupoty jest wstawianie zdjęć swojego dziecka na jakiś portal choćby nk...Bo po co? Czym tu się chwalić??? Ma dwie ręce,dwie nogi...Tak jak każdy..No chyba,że dla niektórych osób posuadanie dziecka to jest jakieś spełnienie marzeń,nie wiem..Ludzie wstawiają nawet zdjęcia z usg..Nie wiem czym tu się chwalić.Faktycznie tak jest ,że wiekszość dzieci nie jest jakoś szczególnie ładna-ale wiadomo dla swojej mamy każde jest ładne...

Gość do poj.....
Widzisz jak mozna bez wulgaryzmow wylozyc swoje argumenty? Udalo ci sie, to juz pierwszy krok do przodu :D Teraz powinnas publicznie przeprosic tamta matke za swoje slowa. Tak Dagmara to byly TWOJE slowa :O Owszem, dowody na to sa, usuniety topik nie ulatuje w kosmos :D. Administrator forum, na wniosek organow scigania ma obowiazek podac wszystkie IP wypowiedzi, tych usunietych z publicznego widoku rowniez :D One nadal sa zapisane ;-) A teraz koncze watpliwa przyjemnosc "dyskusji" z toba i uciekam do pracy. Pomysl nad soba, mimo wszystko... :D

Gość urszula kochanowska
widzę,że ta dyskusja ma jakieś drugie dno,a ja nie wiem o co chodzi,bo zajrzałam tu przypadkiem zgodzę się,że być może dziewczyna złamała regulamin cafe,odwiedzam częściej inne działy,głownie jako "czytacz" i wg mnie to większość ludzi (i wątków) powinna stąd polecieć głownie pod paragrafem naruszania dobrego imienia i czci-a tak się nie dzieje moim zdaniem-dane na NK nie są chronione w żaden sposób,nie są to informacje tajne,zamieszczając tam zdjęcia (i na innych fotosikach,czy fotkach pl.) musi się człowiek liczyć z tym,że mogą być wykorzystane przez innych w jakiś niecnych celach-niestety,jeśli nie chcę "latać" po całym necie nie zamieszczam tam swoich 'dóbr osobistych' i 'własności intelektualnej',zadaniem Internetu jest możliwość dotarcia do jak największej ilości osób-gdyby ktoś włamał się jej na pocztę i stamtąd przekopiował zdjęcia,to co innego proszę-tu fragment regulaminu NK,przeczytajcie dokładnie: Uzytkownik poprzez umieszczenie Danych, w szczególnosci wizerunku, materialów lub wypowiedzi na Koncie wlasnym lub innego Uzytkownika udziela NK niewylacznej licencji na wykorzystywanie, utrwalania w pamieci komputera, zmienianie, usuwanie, uzupelnianie, wykonywanie publiczne, wyswietlanie publiczne, zwielokrotnianie i rozpowszechnianie (w szczególnosci w Internecie) tych Danych.

Gość szuksza
up