Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zszokowanaodserca

wynik pozytywny, wizyta u gina...ocencie

Polecane posty

Gość zszokowanaodserca

Hej... ostatni okres 28czerwca, kilka dni temu wieczorem zrobilam dwa testy-oba pozytywne, wprawdzie ta druga kreska cieniutenka... zalamana i cala zestresowana umowilam sie na wizyte do ginekologa. Zrobil usg dopochwowe i stwierdzil, ze poki co nic nie widac. mam zrobic bete i za 48 h drugi raz... tak bardzo nie chce byc w ciazy. co robic?

Gość zszokowanaodserca
jestem zalamana !!!!:( sama zgotowalam sobie ten los, sama odstawilam tabletki... Mam isc zrobic te bete, tak?

Gość zszokowanaodserca
ale powiedzcie czy mogę mieć cień nadziei, że nie bede w tej cholernej ciazy?... lekarz powiedzial, ze sciana macicy ma 9mm a to swiadczy albo o zblizajacym sie okresie albo o wczesnej ciazy. czekac z beta do poniedzialku czy leciec dzisiaj? teoretycznie powinnam w niedziele dostac najpozniej okres... czy jesli zrobilabym dzis bete to cokolwiek mi to da bez porownania z wynikiem po 48 godzinach?

Gość zszokowanaodserca
czy moge jakos zwiekszyc swoje szanse na niedopuszczenie do ciazy? silownia? bieganie? alkohol? wybieram sie dzis na mega morderczy trening na siłowni, ale czy to coś da?;(;(;(

Gość tajasne
lepiej zrób sobie dwie bety, bo z przyrostu bety mozna łatwo powiedziec czy jest ciąża czy nie. poczekaj do terminu okresu. a na niedopuszczenie do ciąży teraz to juz za późno.

Nastepna glupia krowa.Jak sie bzykasz to wiesz,a o antykoncepcji zero.Nie powoluj do zycia istotki,jeli jej nie chcesz nieodpowiedzialna babo!

Gość Mariolkaaaa
Mi sie wydaje ze jestes ;/ tylk owczesna stad nie widac na usg jeszcze

Gość Mariolkaaaa
tego nei cofniesz i nie rob glupot bo wyladujesz u gina i bedziesz miec gorsze prpblemy ginekologiczne

Gość OPALONA BEZ UDZIALU SŁOŃCA :)
PONOC WYWAR Z LISCI MALIN DZIALA PORONNIE , CZYLI WYWOLUJE SKURCZE MACICY...

Gość htdethd
U mnie test ciążowy pokazał dwie wyraźne kreski. Miałam w zanadrzu 3 opakowania tabletek anty i wzięłam w ciągu dwóch dni 2 opakowania. Juz w nocy pierwszego dnia wystąpiło plamienie a następnie krwawienie trwające kilka dni przypominające okres.