Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie żal mi jej :-(

przespałam się z mężem mojej przyjaciółki

Polecane posty

Gość no nie wiem hmmmm
z przykroscia stwierdzam,ze ostatnio na kafe zdarza sie wiecej prowo niz prawdziwych historii!!! jezeli bylaby to nawet prawda, to szkoda mi ciebie, bo wyjdziesz tylko na kurwe, a nie bedziesz miala ani tego faceta ani przyjaciolki i teraz mozesz wyciagnac wnioski ,dlaczego wlasnie jestes sama,a ktos inny zbiera fajnieszych facetow!! wyglad to nie wszystko!!!!

Gość mogłabyś pisać scenariusze
Daj sobie spokój, zerwij z nimi kontakty, dla dobra wszystkich. Na cudzym nieszczęściu jeszcze nikt szczęścia nie zbudował.

Pójdę do niej i o wszystkim jej opowiem. Ma prawo znać prawdę. Muszę być szczera.

Przyjdzie czas, że zrozumiesz błąd w Swoim postępowaniu, tylko wtedy może byc już za późno. Szkoda mi Ciebie i żal. Jesteś taka płytka, bez pojmowania Swojej wartości, zero szacunku do Siebie. Musisz się dowartościowywac w tak beznadziejny sposób, żeby zaznac łyk szczęścia. Uwierz w Siebie, nie rób tak więcej a wtedy i Ciebie spotka szczęście, Twoje własne tylko uważaj na przyjaciółki Twego pokroju...

TERAZ JESTEM PEWNA, ŻE TO PROWO NA 100%. Głupia jesteś dziewucho, że tak kusisz los wypisując takie bzdury. Pamiętaj, że to może spotkac Ciebie i nie będzie już to żartem.

Gość mogłabyś pisać scenariusze
po Twoim ostatnim wpisie widzę, że jednak niepotrzebnie się produkuję. TO PROWOKACJA.

Gość dziecko daj sobie spokój
nudzi Ci się na wakacjach ? :o

to nie prowokacja,tylko samo życie. Przyjaciółka zadzwoniła,że sama do mnie wpadnie zobaczyć jak remont wyszedł,bo akurat Marek źle się poczuł i leży w domu,to nie chce mu przeszkadzać jak będziemy plotkować. Jak dobrze pójdzie to już w ogóle nie będzie mu przeszkadzać.

Gość moskala
a finał tej historii będzie taki że powiesz prawdę a ona w akcie rozpaczy walnie cię wałkiem do farby w łeb...idź się połóż kobieto bo ta pogoda ci nie służy

Gość Prawnik z Californi
co tu dużo mowic... typowe zachowanie kobiet zdradza, sypia z mezem przyjaciolki SZMATA I TYLE KARA SMIERCI DLA TAKICH JAK ONA !!!!!

Gość no nie wiem hmmmm
a marek i przyjaciolka to niby bezrobotni (jak i ty z pewnoscia),ze w srodku dnia siedza w domu i tylko sobie plotkuja??

Gość Opa Helmut
Buhahaha... nędzne polki i ich polaczkowi mężowie... Nic dziwnego, że macie opinie tanich i łatwych. Ale róbcie tak dalej, róbcie.... W końcu inaczej nie potraficie. Jesteście jak zwierzęta w czasie rui!

mozesz byc pewna jednego:) jak go odbijesz to przyjaciolka sie zemsci i zrobi Tobie to samo i tego Ci zycze z calego serca bezduszna Autorko

Nie bezrobotni,Marek ma urlop akurat,dlatego robił u mnie remont,a przyjaciółka jest na zwolnieniu chorobowym w pracy już od 3 miesiąca ciąży,bo miała jakieś plamienia.

prowo jak nic, jeszcze wymyslilas ze w ciazy jest:D no no weny ci nie brakuje

Gość Opa Helmut
Buhahaha... głupia polaczkowa szmatka do wycierania podlogi.

Gość Jas fasola z opola
Te laska! czego ty mnie olewasz? no dobra zaplace za loda jesli nie kurwa to prostytutka kurwa to za darmo dla sportu ale ignoroje no to prostytutka te za kase no zaplace daj odzew te laska

Gość moskala
o jeszcze ciąża doszła.proponuje w takim razie byś ty też się postarała o dziecko i wszystko zostanie w rodzinie...żal

Gość zapach pomarańczy...
Pamietajcie kobiety, jak jesteście w związkach. Żadnych przyjaciółek!:P

pokaż mi gdzie to zerżnęłam z netu zdesperowana żonko! I mi to udowodnij,bo ja nie mam zamiaru niczego udowadniać!

Autorko lepiej sie przynaj ze to prowo, bedzie dla Ciebie lepsze niz pokazywac ze sa na swiecie takie kobiety, perfidne i zaklamane, wystaw sobie lepsze swiadectwo.

Gość co za bzdura....
przeciez to lipa zerznieta z harlequinna,co wy durni jestescie,ze nie potraficie wylapac jezyka jakim ten post byl napisany???

Gość to nic, i tak nie będzie
przyznaj sie krowo że to jest prowo :p

Nie mogę jeść,nie mogę spać, wciąż o nim myślę. Te jego mądre oczy, te jego spojrzenie,kiedy trzymałam jego penisa, ach jakie to było ekscytujące, chwila, chciałam,żeby trwała wiecznie. Tak mi było wspaniale w jego silnych ramionach, jak jego męskie ręce trzymały mnie mocno za pośladki, kiedy go ujeżdżałam. rozmarzyłam się.

Gość Prawnik z Californi
czy ty szmato nie masz czasem na imie gosia???

przestań bo zaczynam nabierac szacunku do Twojego języka poetyckiego:)

Gość ####
kiedy go ujeżdżałam. rozmarzyłam się........ A potem się obudziłaś :D:D:D:D:D