Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mortisziaaa

Co robić na basenie żeby schudnąć?

Polecane posty

Gość mortisziaaa

Niedługo bede miala wstep na basen codziennie po pol godziny, moim celem jest schudniecie. Do tego chodze na siłownie i fitness, ale zastanawiam sie co tu robic na tym basenie, bo wbrew pozorom pol godziny to bardzo dlugo,a ja umiem tylko pływac zabka i na plecach,a na plecach za bardzo nie bede chciala,zeby włosów nie moczyc.

Gość mortisziaaa
musiec nie musze, u nas to nie jest wymagane, ale i tak zawsze cos sie wleje,a moje wlosy sa takie ze jak je zmocze to sie wywijaja na wszytskie strony,a nie chce ich katowac suszarką i prostownica

Gość mortisziaaa
upup

Gość beata12345
yyy...moze plywac?

Gość beata12345
ewentualnie mozesz biegac dookoła zbiornika z wodą :p tylko uwazaj, zebys sie nie poślizgnęła na tych kafelkach!

Gość mortisziaa
no dobra,ale plywajac w wolnym tempie żabka, pol godziny, to nic nie schudne i zanudze sie na smierc...

Gość beata12345
to plywaj w szybszym tempie. schudniesz, schudniesz!!! zobaczysz jak sie zmeczysz!

Gość mortisziaa
ehh wiem ze sie zmecze, ale nie o to chodzi,chcialabym sie zmeczyc konstruktywnie, dzialajac na wiecej miesni.. żabką nie umiem szybko plywac,w ogole sie tak da? Myslalam raczej o jakichs wymachach nog np po 3 basenach,albo jakims innym ukladaniu rak, cos w tym stylu, ciało nie lubi jak sie cwiczy caly czas tak samo, bo wtedy nie bedzie efektow

Gość przecież nawet nie pływając na
plecach zmoczysz włosy, chcesz iść na basen i mieć suche włosy? załóż czepek

Gość mortisziaa
o boze, jakos chodze prawie codziennie nad jeioro i nie mam mokrych wlosow, odczepcie sie od tego czepka juz. Znalazłam w necie kilka cwiczen pod woda i je sobie bede robic, fenks for nafink

Gość bele de jour
osz co za angielski:o

Gość mortisziaa
.......

istnieje zaawansowana technika pływania zwana żabką krytą. Da się pływać szybko i intensywnie.

Wypić wodę z basenu. Nie będziesz czuła głodu, potem to i tak wysikasz i w taki oto sposób zaczniesz chudnąć.

Gość walentynnna
czasem mozna znaleźć różne bajery - np. gimnastyka w wodzie (choc. tam to najczęściej chyba chodzą emerytki), piłka wodna - nie wszędzie, ale gdzieniegdzie jest

Gość mortisziaaa
niestety, mam karte benefit i nie chce jeszcze dodatkowo placic za aqua aerobic

Gość beseniksoiksooo
Ja jak ide na basen, nie bardzo mam juz chęć pływania a chcę wykorzystać czas w wodzie- to trzymam sie jakiejś barierki- wyciagam przed siebie nogi i robię nożyce jeśli mam możliwość zawisnąć na takiej barierce- to trzymam się rękami wisze i robie skręty tułowia albo tańcze trzymając się barierki-ale wtedy musze mieć mega ekstra nastrój i miejsce- oczywiście trzymając sie barierki :) powodzenia

Gość efwergvweg
skrety tulowia to dobry pomysl.. jeszcze podciaganie nog widzac na barierce:D dzieki