Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ilonnia

zdradzona ponizona nieszczesliwa

Polecane posty

Gość ilonnia

Witam, mam 26 lat, jestem mezatka od 4 lat i ma dwojke cudownych dzieci. Od moze pól roku nie układa nam sie z mezem. Zaczelo sie od tego ze czulam ze oddalamy sie od siebie. Postanowilam naprawiac to rozmowa po ktorej zawsze byly awantury. Zaczelismy sie spotykac z pewna para na imrezach. organozowalismy grila i takie tam. Oni to byla para bez zobowiazan. nie maja dzieci. ona jest tka sobie znaczy nie jest ladna ale jest szczupla, ma wielkie cycki i fajna dupe. ja po dzieciach widomo juz nie ta sama. Zauwazylam ze maz jest w nia troche zapatrzony i poprosilam zeby troche przystopowal ale wysmial mnie. kiedys ona sama od siebie powiedziala mi ze nie mam sie czego obawiac bo oni poprostu dobrze sie rozumieja. Jakies trzy miesiace temu zaczelo sie...na jednej z imprez po pijaku caly czas sie na nia gapil. ona oczywiscie sexi wystrojona, gleboki dekold i jej tance wygibance. drugiego dnia zrobilam mu awanture ze ma przestac na dodatek w mojej obecnosci sie slinic na jej widok i oczyswiscie awantura ze ja to wszystko wyolbzymiam, ze jestem za powazna na to zycie itp. kiedys wybralismy sie razem na dyskoteke i mielismy nocowac u nich. jej maz sie uchlal i poszedl juz do domu spac a my za jakis czas tez poszlismy. moj maz powiedzial ze idzie go obudzic bo imprezka dalej trwa ale ona ma mu pokazac gdzie, chciaz wiedzial gdzie oczywiscie...i

Gość c.rr
no coz, sila go nie zatrzymasz. I nie wmawiaj sobie, ze to twoja wina, ze nie wygladasz tak jak tamta. Twoj maz jest po prostu typem kurwiarza i raczej predzej czy pozniej cie zdradzi, a jak zdradzi raz, bedzie zdradzal ciagle. Zacznij sie powoli przygotowywac psychicznie na rozstanie, moze taki kubel zimnej wody go otrzezwi.

Pech tylko dzieci szkoda...Ja to bym sama odeszla od takiego typa urodzilas mu 2 dzieci a on sie za cyckami oglada poazl sie Boze :O

Gość ilonnia
wiem ze musze sie przygotowac na rozstanie ale strasznie ciezko zamknac mi ten rozdzial. moj maz byl naprawde wspanialym facetem. duzo razem przezylismy i nie moge uwierzyc w o co sie stalo.

Gość Małgosiaaa
Hmm..wiec może zrób tak, zeby On był o Ciebie zazdrosny. napewno jestes fajna babeczka i faceci mają nma czym oko zawiescić. Więc umiejętnie to wykorzystaj na takich imprezach...Nie mówie o zdradach, broń Boże ale o delikatnym flircie;)

Gość c.rr
ilonnia na razie jeszcze nic sie nie stalo, wiec nie rozpaczaj, tylko na chlodno przemysl, czy odpowiada ci takie zachowanie meza. Mozesz oczywiscie wykorzystac rade Malgosii ale jesli on jest zafascynowany tamta, to tylko na reke mu bedzie, ze ty sie zajmiesz flirtem z kims innym - to poniekad tak, jakbys dawala mu wolna reke. Widocznie nie jest taki cudowny, skoro woli podejrzane panienki od zony i matki swoich dzieci.

Gość ilonnia
widze ze nie dokonczona jest moja pierwsza wypowiedz wiec w skrocie dokoncze ze jak poszli wtdey do gory to czulam ze cos sie swieci wiec poszlam i po ciemku tylko zauwazylam ze sie speszyli tlumaczyl to tym ze jej maz po pijaku jak chciala go obudzic wywalil ja i uderzyla sie w szafe wiec ja przytulil. nie uwiezrylam. kazalam mu zerwac z nia kontakty i tak zrobil ale pracuja razem. z nimi sie juz nie spotykamy. ale od tamtego czasu bylo tylko coraz gorzej, byl zimny. plakalam chcialam zeby wszystko bylo dobrze, prosilam. pewnego wieczoru tak go cislam ze sie poplakal spojrzal na dzieci i cos w nim peklo. powiedzialam ze obojetnie co zrobil zasluguje na prawde. powiedzial ze nastepnego dnia wszystko mi wyjasni. czekalam caly dzien bolal mnie brzuch... czulam co sie swieci no i przyznal sie ze spotykaja sie po kryjomu przytulaja cauja ze sie kochaja na pytanie czy z nia spal odpowiedzial ze tak 2 razy. szok zalamanie nerwowe swiat mi sie zawalil! nie okazuje ze zaluje nie przeprosil i prosi o wybaczenie...

Gość llllllllllLLLLLLLL
i ...co ? Przyłapałaś ich czy w ogóle nie krepowali się twoją obecnością ?? Zgłupiał facet i tyle , powinnas zrobic tak zeby kiedyś tego załował Widocznie sperma uderzyła mu do głowy i monotonia w związku Frajer i tyle :-0 Oni sa razem czy on jest nadal z tobą ?

Gość ilonnia
oczywiscie nie prosi o wybaczenie na pytanie czy chce ze mna byc odp ze nie wie jak powiedzialam ze ma wypier... to powiedzial ze nie chce poprostu zyje jak w zlym snie

Gość ilonnia
a wtedy u gory to tez sie przyznal ze calowali sie wtedy...

Gość madalenkaaaa30
kurcze bez przerwy czytam tu na kafe o takich typkach i szlak mnie trafia co sie z tymi facetami dzieje współczuje ci bardzo ja bym go pogonila jeszcze gdyby mial wyrzuty, prosil o wybczenie i takie tam to moze bym sie zastanowila ale w takiej sytuacji spakowała bym drania i za drzwi faceci to sa swinie zona ,2 dzieci a ten sie za inna dupa oglada h u j a m i myśla a nie głową

Gość llllllllllLLLLLLLL
nie doczytałam :-0 W tym momencie pewnie jest zakochany Moze przetrzymaj to , kopnij go w tyłek , złóz papiery o alimenty A on moze się kiedyś opamieta i będzie załował tego co zrobił Na pewno jestes wartosciową kobietą i nie obwiniaj się , bo to on jest winny , uwierz ze wszystko się ułozy , niekoniecznie z nim , moze kiedys podziekujesz mu ze cię zdradził Dlatego nie wierze w zadne przyjaznie , bo tego nie ma !

Gość llllllllllLLLLLLLL
ja tez uwazam ,ze powinien wypierdalac Co to ma być , obraca tamtą ,a mieszka u ciebie ? Opierunek i wyzywienie ma za free ? Niech wypierdala skoro nawet przeprosic nie umie i nie załuje tego A jej mąz wie o tym ?

Gość madalenkaaaa30
czyje jest ieszkanie?? bo jak twoje to wsyatw mu manatki za drzwi jak nie to wyprowadz sie gdzies do rodzicow... moze sie opamieta ale musisz poakzac ze nie bedize tego tolerowac niech nie mysli ze wszsytko mu wolno

Gość a ja bym mu zrobiła
na złość -tez zacznij sie stroić ,jeżeli masz małe piersi to kup sobie stanik push z wkładkami powiekszającymi ,bądz dla niego miła ale nie przesadnie ,zostaw go z dziecmi choćby na godzine a ty idz na spacer...-powiedz mu że sie umówiłas z przyjaciółmi -ładnie sie na spacer ubierz niech poczuje zazdrośc -spróbuj sie uniezależnic od niego ,jeżeli nie masz kasy na ciuchy idz do sklepów z odzieża używana tam tez mozna wygrzebac super ciuchy

Gość ilonnia
on byl naprawde cudowny dlatego nie moge w to uwierzyc on nie jest teraz tym samym czlowiekiem nie potrafie tego zrozumiec. jestem wzorowa zona zawsze go kochalam i okazywalam mu to. poprostu nie rozumiem jestem w kompletnym dolku!

Hmm cieżka sprawa. Zrobisz jak ci serce bedzi epodpowiadać. Żal mi tylko twoich dzieciaczków, niczemu nie są winne, że takiego ojca mają. Jesteś młoda, pozbierasz się i na pewno spotkać odpowiedniego faceta w swoim życiu który będzie cie kochał i szanował! Zycze ci dużo szczescia i pozytywnych chwil, a także dużo siły żeby to wszystko przetrwać!!

no w tej sytuacji to chyba jest już pozamiatane przynajmniej dla mnie ....wiesz zdradził Cię i na pewno dalej będzie zdradzał są kobiety które wybaczają nawet coś takiego ale skoro przyznał że ją kocha to znaczy że nie kocha Ciebie ja bym go wywaliła z domu niech idzie do niej ...jestem tylko ciekawa czy jej mężulek wie ?

Gość ilonnia
kiedy powiedzialam ze jest koniec to stwierdzil ze za to co mi zrobil odejdzie ale znia tez nie bedzie ale nie chce mi sie w to wierzyc a nie pozwole na to zeby znia byl jej maz nie wie jest tak samo glupi jak ona na dodatek ma mojego meza za prawdziwego przyjaciela

Gość moja koleżankę
też mąż zdradził odszedł na pół roku -zostawił także dziecko a potem wrócił jak sie opamietał i prosił na kolanach o wybaczenie...te młode siksy pokazuja cycki i wabią swoim pustym ciałem -ale nie pomyśla że robią krzywde dzieciom...pasożyty jedne

Gość madalenkaaaa30
byłas dla niego za dobra mial wszytko i co... cholera mam tylko nadzieje ze to nie kolejna prowokacja bo od kilku dni siedze i czytam i co drugi temat sie okazuje prowokacja a wszstkie wlasnie mowia zo zdradzie faceta

Gość niech wypier....
a jak sie opamieta co stracił to wróci ...szkoda że człowiek dopiero przez doświadczenia rozumie co jest w życiu ważne

Gość ilonnia
ona jest meztaka niecaly rok maz ja bije ale bil juz ja przed slubem wiedziala co bierze, a ja glupia jej wspolczulam i pocieszlam a ona chce mi meza odebrac! ona zna nasze dzieci! to sie w glowie nie miesci a jak zadzwonilam do niej po tym jak sie przyznal to lekcewazaco mi odpowiadala ze to moze ja jestem pojeb... i no dobrze zostawi go w spokoju ale mowila to takim tonem ze serce mi pekalo, dalam jej niepotrzebna satysfakcje

Gość ilonnia
to nie prowokacja chociaz chcialabym zeby byl to glupi zart, mam cos z zoladkiem od paru dni nie chce mi sie jesc dzieci na tym cierpia ja nie mam sie komu wyzalic pierwszy raz uczestnicze w forum.

Gość llllllllllLLLLLLLL
zanim napisałas ,ze mąz ją bije to chciałam ci napisac zebys powiedziała jej męzowi o tej zdradzie pomyslałam sobie ,ze moze w pysk dostanie za to co robi ( chociaz jestem przeciwna biciu ) a ty tu piszesz ,ze ona i tak dostaje :-0 Jakbyś go poinformowała to niezle by pewnie oberwała :-0 Ale nie wiem czy to wazne , poza tym to jakaś zdzira musi byc w przyjazni nie robi sie takich rzeczy A twój maz zaczął myslec pałą , dopadła go rutyna i ona się nastawiła , kokietowała itd Oboje winni , ale ja uwazam ze skoro się spotykają to on niech robi wypad , a jej mąz powinien wiedzieć co zonka wyprawia

Gość polska wiocha
a kto normalny bierze ślub zaledwie po 20tce ? Nie wydupczył się chłopak za kawalerskiego życia, to nadrobić chce. A ty co, łamago ? Napłodziłaś bachorów, wsiąknęłaś w pieluchy, ciało masz zużyte i nieatrakcyjne i co ? Hepi bo już mężatka, nie ? Można było się spodziewać takiego obrotu sprawy. Po prostu nie wiesz za kogo za mąż wyszłaś. Jak nie z tą, to z inną puści się na pewno, ten twój mężulo kochany :O

Gość madalenkaaaa30
tu zawsze mozesz sie wygadac pisz jesli ci to pomaga jestesmy z Tobą!!!! nei załąmuj sie pamietaj o dizeciach zyj dla nich popatrz na niej o mysl ze musisz dla nich byc twarda przestan o nim myslec, ubierz sie ładnie,zabierz dzieci na spacer i baw sie z nimi dobrze nie myslac o tym dupku ignoruj go, lekcewaz

Gość a polska wiocha
to stara pannicas , niewyruchana z pajęczyną między nogami Albo głupia pizda , która daje dupy na lewo i prawo , nie wzne czy zajętemu czy nie :-p I mysli ,ze błyszczy Następna zazdrosna frustratka Ty wiocha , uwazaj sobie , bo ciebie tez takie coś dopadnie , jak bedzie jeszcze stara krowa , jesli wogóle ktoś bedzie chciał cie tknać :-0