Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama 13-letniego Bartusia

Pytanie w sprawie syna

Polecane posty

Witam, mam syna w wieku 13 lat. Ostatnio stwierdził, że potrzebuje nowej bluzy. Rzeczywiście szybko wyrasta z ciuchów więc zaproponowałam że pochodzimy po sklepach i coś kupimy. On stwierdził, że jest już duży i może pójść sam itd. Zgodziłam się. Wrócił z zakupów i nie chciał pokazać co kupił. W końcu go zmusiłam i okazało się ze kupił bluzę z takim wielkim logo "jp". Czemu nie chciał mi jej pokazywać?

Gość Niee, Twoj syn miał bluzę
"Jan Paweł II" tylko jakąś wybrakowaną, bo II brakło :P

Gość Kamecha.
JP znaczy jestem pedałem, twój syn zapowiada sie na pasywnego geja

Gość pan m
bo widocznie wstydził się pokazywać jak bardzo jest głupi. JP czyli je..ać policję niestety wpajają mu w głowę takie zespoły jak hemp gru (hg) lub Firma. Proponuję wywalić wszystkie jego płyty z rapem i zaaplikować porządną dawkę Mos Defa, Talib Kweli, Kero One, Afront i wielu wielu innych dobrych zespołów rapowych bądź raperów. Niestety młodzi ludzie w chwili obecnej jarają się najgorszym syfem jaki wychodzi, bo jest banalny i promuję styl rebelianckiego życia..

Gość pan m
tak wiem, zrobiłem błąd w słowie 'pożądny'. po stokroć błagam o wybaczenie.

wybaczam Kmieciu

Gość 1 vs 2
Mówisz, że hg to zły zespół? Chyba nie wiesz co mówisz, albo opierasz się tylko na jednym kawałku (pewnie wiesz jakim)

Gość CYJANEK
popieram bo jak byłem młodszy wyruchali mnie analnie po meczu i do dzisiaj jem tylko kisiele i płatki zbożowe oraz śpię na stojąco. P.S. jak mi zajebie ktoś coś albo w/s wypadku zadzwonie do fryzjera albo piekarni bo taaaaaki jestem kozak.

akurat hemp gru to jeden z najlepszych zespołów hip hopowych w Polsce. Zreszta taki lamus jak ty nie zajarzy tego, to rap dla ludzi w temacie i tyle. a firma? co kto lubi, do mnie nie przeamwia.

Gość pan m
1 vs 2. Tak, mówie ze to zły zespół. Od początku swojego istnienia, jest jak Wilku miał zęby i nagrywał w Moleście, promowali jaranie jointów i nienawiść do policji. Tak, uważam, że jest to przekazywanie złych wartości młodym ludziom, do których swoją muzykę kierują. Owszem, było kilka kawałków, w których WDZ się wykazał, ale jednak wciążpromują coś, co nie wpływa pozytywnie na nic. -- http://hel2010.blox.pl

Gość pan m
od hg lepszy był Elemer, o ile 'taki lamus jak ty' w ogóle wie co to było. Lepsza jest Kasta, lepsze są Afronty. Jest dużo lepszych. I nie martw się synek, ja czaje dużo i nie siedzę w tym od wczoraj. Więc nie wyskakuj tu z tekstami na poziomie Elbląga, bo w ten sposób tylko utwierdzasz mnie w przekonaniu, ze hg nie daje nic absolutnie ludziom. -- thhp://hel2010.blox.pl

Gość Kobieto najnajszybciej
wytłumacz swojemu synowi , że Firma to najżałośniejsza muzyka jaka powstała :O Najlepiej to sama przesłuchaj te piosenki , i się przekonasz , że to gówno po prostu niszczy umysły dzieci . Syn Ci rośnie na dresa :O