Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieaktualizacja

nie mogę wybrać imienia dla synka

Polecane posty

Gość nieaktualizacja

Nie znamy płci dziecka bo chcemy się dowiedzieć dopiero po porodzie. Dla dziewczynki mamy wybrane imię Karolina, a dla chłopca żadne imię mi się nie podoba. Przejrzałam kalendarz kilka razy i zupełnie nic mi się nie podoba.

Gość Salmaa
nie ma ładnych imion dla chłopców. Z dziewczynek podoba mi się Karina i Ilona ale z chłopcami ciężko...też miałabym problem. Aż pomyślę.

Gość nieaktualizacja
Mikołaj mi się kojarzy z Bożym Narodzeniem, krasnalem w czerwonym fraku z siwą broda i prezentami. Nie chcę urazić żadnej mamy Mikołaja ale nie podoba mi się to imię, zresztą jak wszystkie inne niestety. agata i co robicie? czekacie do porodu? Wszyscy mnie pytają jakie imiona wybrałam a ja nie mam pojęcia i obawiam się, że nie dostanę po porodzie żadnego olśnienia.

Gość Salmaa
nieaktualizacja a podobają Ci się raczej "tradycyjne" imiona czy takie niespotykane, wyszukane?

ja niewiem co zrobić tyle imion przewerblowalismy a zadne nam sie nie podoba:) niewiem wlasnie jak to bedzie

Gość nieaktualizacja
chciałabym coś nie tyle wyszukanego co po prostu zapomnianego. Żadne Brajany, Denisy ale też nie Antoni ani Stanisław.

Gość dlamnieok
skoro dziewczynka ma być Karolina to chłopiec Karol ;)

Gość rawioliiui
Jesli bede miec synka to bedzie sie nazywal Dejan. To imie serbskie. Niektorzy smieja sie z tego imienia, ale nam sie bardzo podoba.

Gość Salmaa
a jak Ci się podoba ten Alan czy Natan jak tu ktoś proponował

Gość nieaktualizacja
Dopiero 20 tydzień. Niby mam jeszcze bardzo duzo czasu do namysłu, ale jak na razie nic mnie nie przekonuje, ale widzę, że ty już masz tego czasu nie wiele.

Gość czapka z nutrii
daj mu na imię Lew

Gość nieaktualizacja
Ani Alan ani Natan mi się nie podoba. Karol bardzo źle mi się kojarzy i też odpada. Mówię wam, ze mną ciężko.

Gość ambrero
A zwykle imie Marcin czy Krzysiek?

Gość Salmaa
Alan, Natan też mi nie podchodzi. Byłam ciekawa Twojego zdania. A z tradycyjnych imion które byś ewentualnie brała pod uwagę?

Gość nieaktualizacja
Rafał i Marcin, ale Rafał to brat męża, a Marcin to mój. Nie chcę żeby się powtarzało.

Moj syn ma na imie Filip a miał nazywac sie Paweł, chociaz teraz jest bardzo duzo Filipków

Gość Salmaa
A takie...Adam, Marek, Daniel, Damian...?

Gość ciezarowkaa25
my też mieliśmy taki dylemat i strasznie spodobał nam się Aleksander - tylko mówiąc do niego Alek albo Aleks a nie Olek

Gość nieaktualizacja
Aleksander jak z tej piosenki Alehcandro Lady GaGa

E tam, ja tez tak myślałam, że jak ktoś powie do mojego Aleksandra Olek albo co gorzej OLO to go zabiję :) A teraz sama tak do niego mówie. Aleksander to naprawdę piękne imie, ma dużo zdrobnień i nie nazywa sie tak co drugie dziecko na placu zabaw.

Nasz synek będzie miał na imię najprawdopodobniej Radosław :) Radosław nie podoba mi się ani trochę, ale zdrobnienie jak najbardziej :)

to może Bartosz, Maksymilian, Wiktor, Marcel, Konrad, Kornel, Joachim, Julian, Eryk, Szymon, Kacper Jaka ja madra, a sama jeszcze nie mogę wybrać imion dla swojego dziecka :)

Ja ostatnio znalazłam fajne :D Damskie: Sekunda Męskie: Marcjalis A rak to podobają mi sie zwykłe, Łukasz, Piotr, Paweł, Daniel, Kamil

a moj o ile bedzie synek , bedzie mial na imie Oliver, a corka wiem ze oklepanie Wiktoria;) ale to akurat imie rodzinnie i od malego wiedzialam ze tak na imie bedzie miec moja corka;]

Gość antypatologia
Oliwier tez jest oklepane przeciez. Przynajmniej w moim otoczeniu.No i Oliwki, Wikusie, Kacprusie...