Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fotomodelujaca88

Polka,Obcokrajowiec i slaby angielski .

Polecane posty

Gość fotomodelujaca88

Poznalam na imprezie bardzo fajnego obcokrajowca,fajnie sie razem bawilismy,podal mi swoj numer chcialabym sie odezwac,spotkac,ale moj angielski jest dosc slaby,pomimo iz ucze sie go od 3 lat,nigdy nie bylam za granica,rzadko rozmawialam z kims po angielsku ;/ On nie zna polskiego niestety,jest w moim miescie na studiach . Jakos sie dogadywalismy,rozumialam wszystko co do mnie mowil,ale postawilismy na komunikacje niewerbalna ;p Chcialabym utrzymac znajomosc z nim.Nie licze na nic wielkiego,roznie to bywa ze studentami z innych krajow,pojawiaja sie i znikaja . Korzystaja ile moga,zmieniaja kobiety,ale pomimo to chcialabym utrzymac z nim jakis kontakt . ehh ;/ mial ktos podobna sytuacje ? co robic ?

Gość fotomodelujaca88
dodam, że ta komunikacja niewerbalna polegała na tym, że zrobilam mu loda :) PS- to arab :)

Gość fotomodelujaca88
żenujące ;]

Gość amicorum ma racje
obcokrajowcy są dziwni. Nie umieją zgadac do kobiety, która im się podoba. tzn do Polki. Bo do Francuzki to umieja zagadac. I nie czekają na uśmiech itp.

Gość fotomodelujaca88
uściślę, że żenujące było to, że nie chciał skończyć wmoich ustach :O

Gość malgorzataanowaaa
zapisz sie na kurs,ogladaj filmy po angielsku,szkol ten swoj angielski i zaproponuj ze ty jego nauczysz polskiego a on ciebie angielskiego :) romans czemu nie:)ale nie zakochuj sie :)

Gość fdsfffdfsf
Akurat obcokrajowiec się spodobał, jakby mało było polaków, ale nie - ona liczy na super życie za granicą przy jego boku. Żenada.

jak nie znasz jezyka ang. to o czym wy bedziecie gadac ? jak sie lepiej poznacie ? co bedziesz chodzic na randki z rozmowkami i szukac w slowniku o co chodzi O-: pewno przeleci cie raz lub dwa i na tym sie skonczy

Gość fifol
Okazja aby się nauczyć języka, korzystaj, słuchaj, mów, dukaj a wprawa sama przyjdzie.

Gość fdsfffdfsf
Folklore - racja. Dla mnie to laska liczy na nie wiadomo co i nie mam pojęcia jak ona chce z nim rozmawiać i jak go poznać nie znając w ogóle języka.

Anglikow to ja znam kilku i sa denni oprocz jednego a obcokrajowcy maja branie dlatego ze sa wlasnie ..obcokrajowcami !!! i to ja kreci :-)

Gość fifol
Mój znajomy od dwóch kobiet z półwyspu skandynawskiego nauczył się angielskiego. Był z każdą przez jakiś czas, jedna chciała aby zamieszkał z nią w jej kraju. :)

Gość fotomodelujaca88
Jak go zobaczylam bylam pewna,ze jest Polakiem,(okazal sie Holendrem)niestety okazalo sie inaczej . Nie planuje z Nim slubu . Nie planuje wyjechac za granice . Nie licze na nic . Nie wiem skad to obudzenie panow ... Jezeli kobiety wola obcokrajowcow od Polakow - trudno , przynajmniej ktos docenia Polki,Polacy coniektorzy sa beznadziejni .

Gość esmeraldaaaaa
idz w to,ale miej na uwadze to,ze to moze szybko sie zakonczyc,albo bedziesz jedna z wielu . jezeli przyjmiesz to do wiadomosci to smialo mozesz sie z nim spotkac nawet na niezobowiAZUJACY seks

zrobilas mu loda na pierwszym spotkaniu tak? Mój Boże i czemu tu sie dziwić że Polki są coraz czesciej kojarzone z rozpustą

Gość fotomodelujaca88
nie,nie zrobilam mu loda,ani sie z nim nie bzykalam ;] boze ile w Was jadu ;]

Gość tomaszproblemm
Ja tam bym sie spotykal z panna zza granicy,nawet jakbym nie znal jezyka

Autorko: ty masz znać manualny francuski, a nie angielski. Mało kogo obchodzi co baba myśli (jeśli w ogóle to robi) :o ).