Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jatakajajedyna

farbowanie wlosow po raz pierwszy

Polecane posty

Gość jatakajajedyna

hej kobietki :) nigdy w zyciu nie farbowalam wlosow (mam 22 lata), mam wlosy ciemno brazowe. Zawsze bylam dumna ze swojego koloru i nadal jestem, ale ostatnio chodzi mi po glowie przyciemnienie ich, pofarbowanie. Ot taka wakacyjna zachcianka :)) Powiedzcie mi czy jesli juz raz pomaluje to bede musiala juz kontynuowac zeby zakrywac odrosty? jest pozniej jakis sposob zeby wrocic do naturalnego koloru bez zbytniego niszczenia wlosow? Dziekuje za wszystkie odpowiedzi :)

Gość na początek moze wybierz kolor
zmywalny ja tak zrobiłam farbując włosy po raz pierwszy wybrałam casting loreala , kolor zmywał się powoli odrosty na początku były lekko widoczne , ale przy dalszym zmywaniu farby przestały byc widoczne

Gość krucafuks
Nie farbuj, masz pewnie zdrowe, lsniace wlosy. Nawet jesli zafarbujesz farba niepermanentna, to kolor, ktory sie zmywa jest wyplowialy, brak mu blasku, czesto wyplukuje sie na rudo. Na naturalnych wlosach mozesz robic sobie ziolowe plukanki kora debu,liscie orzecha,szalwia,pokrzywa, skrzyp, kwiat zcarnej malwy albo uzywac kosmetykow indyjskich z wyciagami roslinnymi(na pewno znajdziesz cos tanio na allegro albo ebayu).