Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulinnna1983

L4, ciąża druk RMUA gdzie są pieniądze????

Polecane posty

Gość paulinnna1983

jestem na L4 i na tych drukach RMUA które dostaję jest napisane ZASIŁEK CHOROBOWY Z UBEZPIECZENIA CHOROBOWEGO OKRES OD DO LICZBA DNI I KWOTA NP. 1222,64 a ja dostaje przelewem 1050,00 gdzie się podziało to 150 zlotych?? czy wy tez tak miałyście pamietacie moze?? dostałam te druki naraz i od kilku miesiecy tak mam .kierowniczka twierdzi ze nic o tym nie wie i ciągle zmysla ze zapomniała zapytać a kadry mam niestety troche kilosów stąd i żeby było smieszniej kadrowa jest raz na tydzień po 2 godziny:/

Gość dbhfgdfyu
A podatek i Zusy, NFZ?

Gość dbhfgdfyu
Podstawa zasiłku chorobowego wyliczana jest na podstawie wynagrodzenia za 12 miesięcy poprzedzających datę zachorowania po odliczeniu składek ubezpieczenia społecznego wpłaconych do ZUS w tym okresie.

Gość paulinnna1983
we wszystkich tabelkach są same zero tzn. zdrowotne chorobowe wypadkowe emeryt.i rentowe wiec dlatego tego nie rozumiem!! a na koncu jest własnie ta kwota za okres L4

Gość wkurklhdshjdskdsjkds
policz sobie od tej kwoty podatek 18% i dodaj ulge podatkową ... i co zgadza się ????? zapomniało sie ze podatki trzeba płacić :D

podana kwota jest zapewne brutto, netto to bez podatku. Zapytaj w kadrach, to Ci wyjaśnią, jeśli nie będzie się rzeczywiście zgadzało wyrównają Ci