Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Irie

Teorie Spiskowe, wasze również

Polecane posty

Temat zakładam, bo ciekawi mnie, czy tylko ja miewam dziwne myśli:) 1. Gdy byłam mała myślałam, że moja matka zainstalowała minikamerę żeby obserwować co robię. 2. Gdy jestem u kogoś sprawdzam wszystkie szczeliny, czy nie ma tam małych kamer. 3.Miewam wrażenie, że wszystkie lustra są lustrami weneckimi. 4. Gdy jestem u kogoś podejrzewam, że gospodarze tego domu chcą mnie otruć. Dzielcie się swoimi teoriami spiskowymi :)

Gość lato a potem jesien
to zjawisko to paranoja proponuje zasięgnąć rady specjalisty

Gość Podstępy i Spiski
Uważam że PO i PiS maja mocodawców za granicą Uważam że Kaczyńscy, Tuski i wielu innych czołowych polskich polityków sa agentami CIA, niemieckiego BND albo Mossadu Uważam że kłóca się tylko na pokaz, bo taki mają rozkaz UWażam że USA rządzą Żydzi i w Europie też maja ogromne wpływy Uważam że 11 września był wewnetrzna robotą CIA i Mossadu Uważam że USA będa kiedyś jak III Rzesza tylko znacznie silniejsze militarnie i nikt ich nie powstrzyma

moja sąsiadka też ma nie zle zryty beret ona twierdzi że kobieta która mieszka piętro wyżej ma aparaty które jej podnoszą ciśnienie i na w domu nie może być bo ją powoli zabijają dzwoniła już na policję teraz się wybiera do prokuratury w katowicach żeby przyjechali i wzieli ją z zaskoczenia hehehe