Rybka87 0 Napisano Lipiec 25, 2010 Witam ,chcialam sie poradzic czy ktoras kobieta byla w ciazy po lyzeczkowaniu przed pierwsza miesiaczka i wszystko dobrze sie skonczylo? prosze zeby wypowiadaly sie kobiety tylko na temat, czy znacie lub same bylyscie w ciazy szybko po lyzeczkowaniu i wszystko dobrze sie skonczylo?????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rybka87 0 Napisano Lipiec 25, 2010 Naprawde nikt tak nie miał?:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniska0405 0 Napisano Lipiec 25, 2010 witam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rybka87 0 Napisano Lipiec 25, 2010 ????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 25, 2010 Lepiej nie ryzykuj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniska0405 0 Napisano Lipiec 25, 2010 ja tez bylam po wylyzeczkowaniu ale z tego co wiem to trzeba odczekac 2 3 cylke ale jak sie juz zdazylo to trzeba byc dobrej mysli znam kobietki co rodzily sie im zdrowiusienke dzieciatka po takiej wpadce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rybka87 0 Napisano Lipiec 25, 2010 dzieki , troche pocieszajace, nie wiem czy jestem w ciazy , 16 dni temu miaalm zabieg , wczoraj nas z moim troche ponioslo hormony szaleja,,, i stalo sie dlatego teraz sie martwie jakie byly by szanse Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniska0405 0 Napisano Lipiec 25, 2010 nic sie nie martw wszystko bedzie dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pusta dziunia Napisano Lipiec 25, 2010 to się nie zabezpieczyłaś? szykuj się na następne łyżeczkowanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach