Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę tego bliźniaka

Siostra chce oddać bliźniaka, ja chcę go adoptować. Dobrze robie?

Polecane posty

Gość ociec blizniakow.
zarowno Ty jak i Twoja siostra jestescie POPIER***dO**LOne tyle w temacie a szcegolnie Twa Siostrzyczka

Gość ociec blizniakow.
sorry ,,i'' czytaj ,,j''

Gość mnie podniecają owłosione
POWINNA ZDECHNĄC PRZY PORODZIE I TYLE W TEMACIE. BÓG BY JĄ POKARAŁ ZA TAKĄ SIECZKĘ WE ŁBIE.

LUDZIE DO CHOLERY JASNEJ- WY SIE ZASTANOWCIE CO WY CZASEM DO CHOLERY WYPISUJECIE; KTOS ZAKLADA KULTURALNY TEMAT PROSZAC O RADE A WY BLUGACIE: wEZCIE SIE LECZCIE BO NORMALNI LUDZIE SIE TAK NIE ZACHOWUJA: aUTORKO 6 miechow staran to jest nic- na pewni sie wam uda. Szkoda ze twoja siostra sie niezgadasza jesli mozecie wychowac do w milosci.

Gość adoptujaca
chciałabym wiedzieć jak skończyla sie ta historia ?

Gość gość
złóż wniosek o przysposobienie. Do tego nie jest potrzebna zgoda matki. Odmowa zgody rodziców na przysposobienie ich dziecka, sprzeczna z dobrem dziecka i interesem społecznym, zwłaszcza podyktowana wyłącznie egoistycznymi pobudkami, nie liczącymi się zupełnie z dobrem dziecka, uzasadnia pozbawienie władzy rodzicielskiej. Takie stanowisko zajął Sąd Najwyższy w orzeczeniu z dnia 15 września 1951 r., C 715/51(OSN 1953, nr 2, poz. 37).

Gość gość
Jak jest dzisiaj w tej rodzinie? Wie ktoś, coś?

Gość gość
Provo na milion procent, jestem w szoku że tyle osób się nabrało. Miała napisać jak się wszystkie rozwiąże ale nie napisala bo to provo. SZOK.