Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Magda812

Czy myślicie że...

Polecane posty

Czy myślicie że jeśli mój chłopak będzie chrzestnym ( u bliskiego kuzyna córki) ro zostanę też zaproszona na chrzciny jako jego osoba towarzysząca? zaznaczę że jesteśmy razem już jakiś czas i on jest w bardo dobrych stosunkach z kuzynem... hmmmmm...jak myślicie?

o ile wiem tutaj alkohol będzie :) rozpatruję tylko czy będę zaproszona...nie chodzi o 'ubawienie się', po prostu :)

Gość ja tylko doradzam z hobby
W życiu nikt mnie na chrzciny nie zaprosił! czy to katolickie czy też szatańskie!

"Ale po co tam chcesz iść jak na chrzcinach się nawet wódki nie napijesz ?" na chrzcinach pije się wódkę, z reguły weselną :))))) a co do zaproszenia to na bank Cię zaproszą :)

Gość Idealny facet to...
a ja mysle ze masz durne problemy ale...jak zapraszalam moja przyjaciolke na chrzciny (jest matka chrzestna mojej corki) to bylo dla mnie logiczne ze przyjdzie ze swoim chlopakiem, zaznaczam ze ja i moj maz i Ona i jej chlopak sie przyjaźnimy we czworke, jesli znasz kuzyna to pewnie tak, jesli kuzyn Cie nie zna to nie widze powodu dla ktorego mialby Cie zapraszac, natomiast twoj chlopak moze Cie zabrac ze sobia jako osobe towarzysząco....zaspokoilam twoja ciekawosc??