Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tiramisu25

Co sądzicie o zrobieniu tatuażu?

Polecane posty

Macie? Planujecie? Czy kobiecie wypada? ;) Chciałabym sobie zrobić tribala w kształcie smoka. Znacie jakieś ładne wzory?

ja mam 7 : 1- calutka prawa reka 2 . brwi ( 3. tribal na ledzwiach 4. delfin nad pepkiem 5. napis po chinsku na lewym przeramieniu 6 . roza na lopatce 7. jakis taki wzorek na lewej stopie w pazdzierniku robie tatua na cale lopatki i na cala lewa polowe brzucha :) jestem zdecydowanie za tatuazami , chociaz zaraz odezwa sie glosy , ze jestem kobieta i za duzo mam tegfo

Gość Tul@
Też ma dwa i marzy mi sie jeszcze jeden . Kobieta motyl lub kobieta anioł

Gość gjfjfdjgd
Wypada czy nie i tak to wygląda ohydnie. Jak można szpecić sobie ciało...

Gość bele de jour
ja też mam i wcale nie wygląda ohydnie

Gość Tul@
Moje są w takim miejscu ,że nie wszyscy mogą je widzieć ;-)

Gość M3oYvT7
Bombel. A co ten napis po chińsku oznacza w polskim języku?

ja mam ambiwalentne uczucia , podoba mi sie to u innych kobiet ale ja sie szybko nudze i co wtedy? :)

Gość bele de jour
bombel chcesz isc w slady Kat Von D??:)

Gość Katka von D jest fajna
:classic_cool:

musialam sprawdzic w google kto to ... ladnie yglada :) tzn nie wiem czy zrobilabym sobie np na cale nogi , watpie w to..ale po dlugosci calej jednej nogi poboku napewno cos kiedys zrobie :) ( pierwszy tatuaz zasponsorowala mi mama na 14 urodziny - wlasnie ego delfinka) i tak to sie zaczelo :) ja to poprostu kocham :)

kat von d jest ok. W sumie pracuje w studiu w LA to pewnie dla niej dziary to chleb powszedni. Ja mam na nadgarstku imie mojej córki i przymierzam sie do kolejnego

Gość Vactor
"pierwszy tatuaz zasponsorowala mi mama na 14 urodziny " patologia :O

kobiety musza rovic sobie tatuaze 'z glowa':). np nie na brzuchu - zawsze w przyszlosci moga miec dzieci, a po ciazy tatuaz nie bedzie juz ladny - znam taki przyklad

dlazego uwazasz ze to patologia ? nie znasz mojej rodziny , moja mama to rowna babka a jak masz problem do mnie to obrazaj mnie a nie moich rodzicow !!!!

tatuaze sa wiesniackie teraz kazdy to gowno ma na sobie dzieci 15 letnie nawet u mnie na osiedlu jak widze kazdego mlodego typa to wiem ze ma cos na lydce albo na calym reku. kiedys to fajnie wygladalo ci co tym zyja nie mam nic przeciwko zeby sobie ozdabiali swoje cialo ale te gnojarstwo cala ta sztuke popsulo.

Mam jeden-widoczny tylko dla mnie;) Specjalnie nieprzeszkadza ale drugi raz bym sie zastanowila nad zrobieniem

Gość Vactor
tylko zaraz mi nie wyskakuj z wyswichatnym sloganem "nie znasz mnie, to nie oceniam" nie oceniam ciebie ani twoich rodzicow, tylko sam w/w fakt. uwazam ze to mocne przegiecie, ale jak sie wzrastalo w patologii to sie nie dziwie ze to dla ciebie noramalne :O

taaaaaaaaa od razu patologia. Czy ty wiesz czlowieczku co to patologia??:o

moze akurat Ty wyrastales w patologicznej rodzinie i zazdroscisz mi , ze ja z moimi rodzicami od zawsze mam idealny kontakt ??

Gość Vactor
haha a co ma piernik do wiatraka? ja z moimi tez mam calkiem niezly, chcociaz nie wychowywali mnie bezstresowo i w zdemoralizowanym srodowisku i nie mam czego zazdroscic, bo mmoi dodatkowo maja troche oleju w glowie :O

wybacz , ze moi rodzice pomagali mi w spelnianiu moich marzen i zazwyczaj dostawalam urodzinowe prezenty takie jak chcialam dostac , a nie jak ty bierki pchelki albo chinczyka :)

Mam tatuaż. Więcej nie planuję. Jestem kobietą, ale nie wiem czy wypadanie albo nie wypadanie ma tu coś do rzeczy :P :classic_cool: