Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

krakers23

gdzie znaleźć ubranka dla chłopa w rozmiarze 53?

Polecane posty

Gość jejujejujeju
nie wiem cz na rozmiar 53 znajdzesz.. :O szukaj na 52 cm (podejrzewam ze beda dobre jeszcze) albo juz na 56cm

bo synek koleżanki jest taki tyci, ona zakłada mu 56, ale on sie w nich poprostu topi:-(

Gość nie ma takiego rozmiaru
przed 56 jest 50. Rozmiarówka dziecięca jest co 6 cm. W H&M są takie malutkie 50.

Gość Karko1234
My na swojej stronce patryczek.pl też mamy tylko od rozm. 56 bo producenci rzadko robią mniejsze, ale na pewno w niektórych sklepach są, bo to są już traktowane jako ubranka dla wcześniaków, ale mniejszy rozm od 56 to 50cm. pomiędzy chyba nie ma.

on nie jest wcześniakiem urodził sie z wagą 2900, a jest taki malutki, że masakra, gdzieś widziałam takie ubranka, ale nie wiem gdzie. w sumie nic sie nie dzieje że ma te większe, ale ktoś jak przyjdzie i zobaczy takiego malucha w takich dużych ubrankach, to zaczynają sie docinki, czy nie mogą mu kupić mniejszych ubranek, ze tak na dziecku oszczędzają:(, a poprostu nigdzie nie można na nie trafić. chyba poprostu parę sztuk wezmę i sama jej na maszynie przeszyję

Gość Karko1234
Niech się nie przejmuje docinkami , zawsze może odpowiedzieć to mi kup ja dam CI pieniądze:) a dziecko szybko wyrośnie i 56cm będzie dobre pewnie już za parę dni

ja myślę, że się nie opłaca. Maluch szybko podrośnie i po kłopocie. Gdyby jakikolwiek gość powiedział mi coś takiego, zostałby wyproszony z mojego domu. Każdy normalny człowiek wie, że ciężko zdobyć tak mały rozmiar, a cięzko przewidzieć wczesniej, że będzie wcześniak

Gość taraaarara
www.nextdirect.com/pl/en/home rozmiar tiny baby (50 cm) www.mothercare.com rozmiar early baby (na 2,3 kg) lub tiny baby (50 cm, 3,4 kg.)

Gość moja córeńka
urodzona w terminie wazyła 3 kg i kupowałam jej ciuszki w cubusie na rozmiar 50. Jej maleńki dresik mam do dziś.

minia ja też jej tak powiedziałam, że takiego jego mościa wywaliłabym za drzwi i to z hukiem:-P, ale cóż, narazie tylko szukam, chyba synek dostał parę takich ubranek od teściowej ( jeszcze po moim mężu, bo jak sie urodzil, to miał 52 cm długości), ale jutro dopiero poszukam. jak już mówiłam mały nie jest wcześniakiem, urodzony w 40 tygodniu i zdrowy jak rydz::-P tyle, że malutki

Gość na allegro mają wybór