Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawy tematu

czy istnieją kobiety fetyszystki?????????

Polecane posty

Gość ciekawy tematu

Jak w temacie, czy istnieją kobiety fetyszystki? Jak wiadomo facetów fetyszystów zwłaszcza kobiecych stóp jest wiele a czy kobiety też mogą być fetyszystkami męskich stóp, lubią je całować (mowa oczywiście o zadbanych i czystych )? No i jaki macie stosunek do takich facetów, czy znajduje to waszą akceptacje?

Gość na ten przykład
Fetysz męskich łokci.

Gość ciekawy tematu
Nie mklaro ale najczęściej spotykany, dla tego zapytałem ale chodzi ogólnie jakie kobiety mają fetysze i czy akceptują facetów którzy je mają.

ja jestem pozytywnie nastawiona do takich fetyszystów o ile juz nie przesadzaja, a sama osobiście mam ( nie wiem czy moge to nazwac fetyszem) fetysz zwiazany z owłosieniem :)

tyłek uda ramiona kaloryferek wyrazista szczęka...piękne dłonie..ładne zeby:)

Gość ciekawy tematu
allasandro a w jaki sposób można przesadzić, gdzie są granice tej akceptacji?

Gość ciekawy tematu
No podałyście wiele obszarów męskiego ciałka, które wam się podoba. Mnie oczywiście też kręci ich sporo np. oczy, włosy, pośladki nogi, stopy.

Określmy w takim razie czym jest fetysz. Bo jeśli nie chodzi o część ciała, czy fragment ubioru, a raczej "rodzaj seksu" to moim fetyszem jest BDSM.

Gość ciekawy tematu
allasandro wiem jakie są różne fetysze ale pytałem o granice ich akceptacji, czyli gdyby cię facet poprosił abyś zrobiła mu pissing to byś się nie zgodziła ( oczywiście to ty jemu )?

Gość ciekawy tematu
mklara ale ty lubisz dominować czy jesteś stroną bierną czyli uległą?

nie ja nie juz pisałam ze wszelkie sikanie nie wchodzi u mnie w gre ale kazdy ma linie graniczna w innym miejscu, ja akceptacje czesci ciala jak nabardziej rozumiem, raczej zle reaguje na jakies okrucieństwa i obrzydliwośći- chociaz osobiscie nikt taki szalony nie był przy mnie :D jeden miał fetysz obojczyków i niesamowicie mi sie ten fetysz podobał :)

Gość ciekawy tematu
allasandro a właśnie jakie fetysze znajdą u ciebie no i u was wszystkich dziewczyny akceptację, które wam sprawiają frajdę no i przyjemność?

Gość ciekawy tematu
Mklaro tylko? A czy wobec faceta czy również kobiet? No i jakie zabawy lubisz, czy jest coś czego byś nie zrobiła gdyby ta dominująca strona od ciebie wymagała?

wieesz co mi sie ciezko wypowiadac bo tak jak mowie raz sie spotkałam ze facet miał hoopla na punkcie obojczyków- podobało mi sie to baa nawet sprawił ze ja dosłownie pokochałam moje obojczyki chociaz wczesniej były mi obojetne, moj obecny facet uwielbia np jak w sposób charakterystyczny wyginam ciało ze on widzi tyłek - jak najbardziej rózniez podoba mi sie jego "radocha" :D z tych perwersji jeszcze nikt mnie nie prosił o jakies dziwne rzeczy wiec ja tez nie wiem co tam se faceci wymyslaja, zapytaj dokladnie to odpowiem czy byłabym w stanie cos tam zrobic czy nie

Gość ciekawy tematu
ja np. uwielbiam kobiece stopy oczywiście zadbane i czyste ale jest mało kobiet które to akceptują a lubię je masować i całować oraz inne zabawy ale oczywiście to nie zastąpi seksu lub nie jest to jedyna forma.