Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolkajolka987234097

zastanawia mnie dlaczego moj facet

Polecane posty

Gość jolkajolka987234097

jest taki dobry dla mnie . jest po prostu cudowny , przez co nabieram wielu podejrzen. nie jestesmy ze soba dlugo , ale on ma dosc silna osobowosc , uparciuch , a jest na kazde moje zawolanie, zastanawia mnie to , czemu tak sie dzieje, gdyz jestem bardzo zwyklą , przecietną dziewczyną

skoro ty idiotycznie zastanawiasz się nad oczywistością to ja się zastanawiam dlaczego on w ogóle nie znajdzie sobie mądrzejszej i pozbawionej durnych kompleksów ta miłość.........

Czyli jednym słowem "robisz się podejrzliwa jak stara panna, której prawią komplementy"?

Gość jolkajolka987234097
haha , nigdy nie mialabym zamiaru sprawdzic jego telefonu , ale mam powody zeby byc troche podejrzliwa , swoja poprzednia partnerke zdradzal, wiec ja wole dmuchac na zimne

ale mam powody zeby byc troche podejrzliwa , swoja poprzednia partnerke zdradzal, wiec ja wole dmuchac na zimne widziały gały co brały

A tam gadacie.. od razu musicie na nią najeżdżać :O Może ktoś ją prędzej zranił, może boi się zaufać.. Ja sama nie wierzę,ze istnieją tacy cudowni faceci.. poza moim :P ale też ma swoje wady jak każdy. Nikt nie jest idealny.

Gość jolkajolka987234097
no widziały gały :) chociaz ciesze sie ze to ja z nim jestem , bo jeszcze trafiłby chlopak na jakąś jędzę z kafe

ale mam powody zeby byc troche podejrzliwa , swoja poprzednia partnerke zdradzal, wiec ja wole dmuchac na zimne Ach, to dramatyzm chcesz odpowiednio zbudować. Ike - nie ma! Zawsze jest słaby punkt w stylu "jestem za gruba/chuda/niska/wysoka". Wystarczy odszukać i zniszczyć.

Gość rekola
a w czym on taki cudowny jest?

bo jeszcze trafiłby chlopak na jakąś jędzę z kafe a tak trafił na kafeteryjną idiotkę:) i tak źle i tak niedobrze:)

Ike - nie ma! Zawsze jest słaby punkt w stylu "jestem za gruba/chuda/niska/wysoka". tu jest pies pogrzebany niektóre wolą pielęgnować- dlatego to durne kompleksy

Gość jsjsjsjjssdffg
mowisz ze jestes zwykla ,przecietna dziewczyna jest to twoje zdanie czy innych? Jezeli twoje to widac ze masz niskie poczucie wartosci

Jezeli twoje to widac ze masz niskie poczucie wartosci Z kolei zbyt przerośnięte, to megalomania i z takim egotykiem, to dopiero nie idzie wytrzymać.

Jak stwierdzi,że fajna laska z niej to źle.. Jak powie,że zwykła przeciętna dziewczyna to ma niską samoocenę.. :O Mentalność kafe :O Ja nigdy nie uważałam się za żadną piękność. Bo nią nie jestem. Też zwykła przeciętna dziewczyna. Na powodzenie nie narzekałam. Pewnie to w dużej mierze zasługa charakteru. A dla mojego najwidoczniej jestem najlepsza.. Każdy ma inny gust. Nie ma czegoś takiego,że ktoś jest piękny, a ktoś brzydki. Wystarczy spojrzeć na facetów koleżanek.. Dla nich są piękni. Dla nas już niekoniecznie..