Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PoczątkującaŻeloManiaczka

Paznokcie żelowe. Pytam kobiety doświadczone :)

Polecane posty

Gość PoczątkującaŻeloManiaczka

Witajcie :) Mam pytanie .. od kilku lat mam bzika na punkcie paznokci :) Obojętnie czy są to paznokcie naturalne, żelowe czy też akrylowe. Postanowiłam zakupić sobie zestaw do paznokci żelowych żeby troche sobie poćwiczyć robienie paznokci :) Która z Pań mogłaby napisać mi co powinno znaleść się w zestawie na sam początek mojej "kariery" ? :D interesuje mnie na początek coś nie drogiego :) tak tylko żeby poćwiczyć robienie paznokci, ale żeby znów po jednym dniu nie odleciały :) POZDRAWIAM

Gość szalonakrowka
no na pewno tipsy :p, klej do tipsów, pilniczki, polerka, odtluszczacz oraz specjalne jakby nozyczki do skracania tipsow, no chyba ze wolisz je pilowac pilniczkiem, ale to starsznie dlugo trwa :), żel uv, w ktory najlepiej zainwestowac nieco wiecej, bo im lepszy zel to tipsy beda sie lepiej trzymac, no i ladniej wygladac. no i lampa aby utwardzic ten zel :)

taki zestaw dla poczatkujacej kupisz na allepaznokcie.pl razem z lampa, nie drogo ja dalam za wszystko 200zl i w zestawie mialam wszystko co potrzebne do robienia tipsow, oraz kurs na plytce