Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja się boję robali

Pytanie do facetów

Polecane posty

Gość ja się boję robali

W naprawdę się nie boicie tych wszystkich robali (pająki,jakieś wielkie gąsienice itd) czy gryzoni? Czy tylko udajecie ponieważ jakbyście okazali lęk to zostalibyście wyśmiani?

jak się czegoś boję ,to tego nie ukrywam , ale staram się z tym walczyć.. akurat robale nie robią na mnie wrażenia , ale mam lęk wysokości ;)

Gość hoohoo
a ty naprawde boisz sie tego robactwa i nie zdajesz sobie sprawy że jest to irracjonalne?

Gość yrtes
raczej sie nie boje , ale na reke pajaka cy gasienicy bym nie wzial .

Gość ja się boję robali
Wiem, że jest to irracjonalne, ale to jest takie obrzydliwe, że mój wstręt zabija zdrowy rozsądek 😭

ja się nie boję owadów:P hoduję ptasznika i jestem zadowolony :) piękny pajęczak :D

Gość ja się boję robali
bleh... A do tych co nie hodują takiego paskudztwa, to co byście zrobili jakby np spadł wam na głowę taki ogromny 7cm pająk? Normalnie byście go wzięli do ręki i zdjeli? Czy może taka reakcja jakby zapewne była moja. Wrzask, biegnięcie w niewiadomym celu, i otrzepywanie się przez 2 godziny? :D

Gość ja się boję robali
?

Ja się nie boję prawie wszystkiego robactwa, tylko ćmy budzą we mnie jakieś dziwne przerażenie, nie jest to typowy lęk, tylko jakaś odraza czy coś, no i w dzieciństwie bałem się pająków ale już nie.

Ja jestem kobietą i ze zwierząt terraryjnych to mnie tylko pająki brzydzą, aczkolwiek miałam takiego wielkiego włochatego na ręce :P Mój też za pająkami nie przepada, więc się dobraliśmy :D Jak znajdę w domu pająka to wrzucam innym zwierzątkom do zjedzenia :classic_cool: