Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

FDD

wieczór kawalerski striptiz

Polecane posty

"Czasem mam swoje zdanie i o nim piszę i to nie potrzebuje żadnej argumentacji " Zacytuje placki. Masz podejście typu "moje zdanie jest najmojsze". Nie potrafisz go w żaden sposób poprzeć. "Bo tak" :) Tupnij jeszcze nóżką. "WY robicie z igły widły Jeszcze nigdy, na żadnym forum nie spotkałam takich DZIECINNYCH, przeżywających wypowiedzi innych ludzi Hmm schlebia Wam to pewnie teraz hmm? " Nie :) To Ty jesteś dziecinną ignorantką sprawiającą przykrość innym. "Tak, i jak nazwę kogoś z Was dziwką to możecie się zacząć rzucać " Coś mówiłaś, że nie jesteś dziecinna? Czy mi się wydawało? :) Chyba to drugie...

dawaj Daria Ch , napisz cos jeszcze infantylnego, bo już nie mogę się doczekać , a i tak w kontekście Twoich wypowiedzi najlepiej wygląda twoje motto : " NIE WAŻNE CO POWIEDZĄ INNI LUDZIE. WAŻNE ŻEBY ROBIĆ W ŻYCIU TO, CO SIĘ KOCHA NIE KRZYWDZĄC INNYCH. " Czy możesz się w końcu do niego odnieść na tle Twoich obraźliwych wypowiedzi ? proszę ? Brak odpowiedzi z twojej strony uznam za brak argumentów :) , a także odpowiedż w stylu bo tak , dlatego, bądź ponieważ nie jest odpowiedzią z usadnieniem .

a za co weźmiesz odpowiedź, jeśli napiszę w niej, że nikomu nie muszę się tłumaczyć? :D czekaj, niech zgadnę- brak argumentów! xD

" a za co weźmiesz odpowiedź, jeśli napiszę w niej, że nikomu nie muszę się tłumaczyć? czekaj, niech zgadnę- brak argumentów! xD" To po co wchodzisz w dyskusje, wyrażasz opinie a potem się wycofujesz? Nie zgadłaś. To się nazywa infantylizm :D "dawaj Daria Ch , napisz cos jeszcze infantylnego, bo już nie mogę się doczekać" Dokładnie. Niezły ubaw można mieć z tej dziewuszeczki :)

no zobaczcie ile Wam niosę radości :D:D:D ciekawe czy Wy mnie bawicie równie dobrze jak ja Was :D

"no zobaczcie ile Wam niosę radości " Nie radości, tylko śmiechu :) "ciekawe czy Wy mnie bawicie równie dobrze jak ja Was " Określ to w skali od 1 do 10, a potem porównamy

To żeby bylo jeszcze bardziej śmiesznie i żebyśmy mogli się świetnie bawić dalej w tym gronie , to może Daria CH ustosunkujesz się w końcu do mojego pytania względem Twojego motta na tle Twoich wypowiedzi ? W ten sposób nasza cudowna konwersacja bedzie mogła trwać, a przypominam sobie jak pisałaś ,że nikt Cię nie przegada. Co się stało ? nie masz nic do powiedzenia na ten temat ?

:D tak, brak mi słów co do Was :D Super reprezentujecie "dojrzałych" "rozsądnych" ludzi :D:D:D

" tak, brak mi słów co do Was Super reprezentujecie "dojrzałych" "rozsądnych" ludzi " Że brak Ci słów to akurat nie jest dla mnie wielkim zaskoczeniem :) Podaj przykład tej "reprezentacji" :) Będzie śmiesznie.

Nie pytałem o Nas, a konkretnie , a widzę ,że nawet nie chcesz się wypowiadać na ten temat, zdałaś sobie sprawę jak to wygląda ,a nie chcesz się do tego przyznać ,że pisalaś bez zastanowienia... .No tak, wszystko jasne. Wiesz ,że nie dawanie odpowiedzi na pytanie też jest odpowiedzią ? pewnie nie wiedzialas , to teraz juz wiesz

Gość to ja też wam opowiem
waternymph i Placki ziemniaczane z kefirem-czy wy macie nie po kolei we lbach?:D darujcie sobie bo wasze wypowiedzi bawia nie tylko Darie choc i jej bywaja zabawne :D

" jak już pisałam... up up up " Jeśli to jedyne co potrafisz napisać to jednak my mamy rację :) "Zgadza się , zdała sobie sprawę jak to wygląda , a tak jak nie umie pszepraszać to i do pomyłki się nie przyzna " Dokładnie. Dario Ch. w tym momencie poległaś na kafeterii :D Może zmień nick? :)

"waternymph i Placki ziemniaczane z kefirem-czy wy macie nie po kolei we lbach? darujcie sobie bo wasze wypowiedzi bawia nie tylko Darie choc i jej bywaja zabawne " Nie wiem, czy widzisz ale my tu generalnie turlamy się ze śmiechu :) Wiesz co to jest kpina?

"Hmm to coś jak Wy, prawda? " Hm... NIE :D Odpowiesz na pytanie placki? Czy nadal nie wiesz co napisać? :)

Macie jakieś życie towarzyskie czy tylko na forum siedzicie? :D Bo przeżywacie wszystko jakbyście innego świata nie mieli xD

Ja odpadam, bo mam inne zajęcia. Trzymajcie się :) P.S. Nadal czekam, aż odpowiesz na to pytanie :)

Gość to ja też wam opowiem
wiem co to kpina:D i wlasnie wy sie na nia narazacie :O

"Macie jakieś życie towarzyskie czy tylko na forum siedzicie? Bo przeżywacie wszystko jakbyście innego świata nie mieli xD" Hahahaha, dziewczyno ja właśnie wróciłam z moich mini wakacji ze znajomymi :D Gdybyś nie zauważyła nie było mnie kilka dni. Co więcej przecież to Ty siedzisz tu dzień i noc! Heloł :P

Hmm ja też pójdę do mojego zmyślonego chłopaka :D Pochwalę mu się Waszą... dziecinnością :D