Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Soymilk

Anorektyczki

Polecane posty

Gość anorektyczka z wyboru
:o masz dobrze w głowie?

Gość ada,,,
mam 166 cm waże 48 kg - dziennie jadam jedną ciemną bułkę

Gość ada,,,
przepraszam 43 kg... tak jestem z wyboru, i wszyscy mówią, głównie rodzice że wyglądam jak trup ale mi się podoba

Gość ta_dziwna
Ka się właśnie na nią leczę

Gość anorektyczka z wyboru
ja spożywam dziennie jednego krowiego placka

nie chcialabym nia zostac ale podobno powoli zaczynam tak wygladac😭 mam 164cm i zawsze mialam troszke pupy i tzytza a teraz przy tym wzroscie waze 49kg i uwazam ze jest to o 6kg mniej niz bym chciala:-o

pytam się, ponieważ rok temu bardzo schudłam, miałam anemię i można powiedzieć, że byłam w początkowej fazie anoreksji. może nie było tego aż tak bardzo po mnie widać, ale moja psychika była nastawiona na myślenie anorektyczki, bo gdy tylko patrzyłam w lustro widziałam grubaskę a w rzeczywistości moja figura była idealna. cały czas się odchudzałam aż w końcu moja mama mnie do psychiatry zapisała i mnie wyleczyli. :o od tego czasu dużo przytyłam. teraz próbuje znowu schudnąć (nie jestem gruba, ale cały czas mam przed oczami moją figurę z przed roku) ale brak mi silnej woli .. nie wiem co się z nią stało .. chcialabym wrócić do tego, co było rok temu, bo czułam się szczęśliwa .. nie wiem jak mam odbudować moją silną wolę ..