Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agatkaaaaaa3388

pampersy dada

Polecane posty

Gość agatkaaaaaa3388

dziewczyny co sadziecie o pampersach dada 3-6 bo kompletuje wyprawkę i je zakupiłam

Kochana,podobno slyszalam od znajomych z Pl ze bardzo sie pogorszyly..Zaluje bo uzywalam przy pierwszej corze i sie sprawdzaly super,a teraz wiadomo z czasem kazdy produkt robi sie gorszy..szkoda bo jak jestem na wczasach to bym chetnie kupowala..

Znam osoby, które ich używają i nie narzekają na nie. Sama niedługo muszę zakupić pierwszą paczkę pieluch, ale jeszcze nie zdecydowałam się na żadne. Na pewno oryginalne pampersy powalają ceną :P

Gość agatkaaaaaa3388
wlasnie ze masakra powalaja:) tu kupiłam 75 sztuk dady za 28 zł a pampersy 90 szt 52zł;/

dziewczyny...poradzcie jakie pieluchy kupić na pierwszy rzut dla niemowlaka? Jaki rozmiar bedzie pasował ?

Gość szczęśliwa i spełniona
ja używam odkąd zmieniłam pieluchy na rozmiar 3 i jestem z nich zadowolona :)

Gość agatkaaaaaa3388
ja kupiłam dla niemowlaka od 3-6 kg

Gość szczęśliwa i spełniona
Ja jako pierwsze kupiłam na rozmiar 2 czyli te podajże od 3 kg do 6 kg z firmy Pampers. Moja urodziła się 3600. Używałam rozmiaru 2 aż doo momentu kiedy skończyła 3 miesiące ;)

Gość Hagneta
Pierwsze słysze by pampersy były dada. Pampersy to pampersy,a pieluchy Dada to pieluchy Dada. Ja polecam i dada i pampersy. Huggiesy tylko jak dziecko nosiło 1 i 2 rozmiar, potem nie sprawdzały się. Młody tatusiu, nie wiem jak duży syn się urodził,ale spokojnie kup pieluchy rozmiar 1 np firmy Pampers - Newborn, albo Huggies, albo Happy, ja zaczynałam od kilku marek i w końcu wybrałam dwie firmy. warto sprawdzić rózne marki, bo niektóre moga uczulac.

i na pewno beda pasować? Głupio mi było pytać się pielęgniarki. A jakie pieluchy sa najlepsze? Pampers?Huggies?

my na początku używalismy Pampersy od 1, potem były Pampers 2 ale teraz przerzuciliśmy się na Rossmann 3 bo z Pampersów zawartość wypływa.

Gość mama juleczki :-D
my od urodzenia uzywamy tylko DADA mała ma 14 mcy nie mam zamiaru zmieniac nie uczulaja nie odparzaja nie przemakaja

Gość olga111
mój synek miał 3900 jak sie urodził,na początku mieliśmy do szpitala Pampersy Newborn,a w domu została paczka Huggisów,pieluchy Dada dostałam od koleżanki ,która była z nich zadowolona,są większe od Huggisów z tego samego przedziału wagowego i troche sztywniejsze,ale kolejne rozmiary są już o wiele lepsze i do tej pory używam tylko DADY,raz kupiłam gdzieś na promocji Huggisy to żałowałam bo rozmiar był zaniżony,zapięcia ogniatały na biodrach i musiałam przycinac żeby zużyc do konca opakowanie:(powiedziałam sobie nigdy więcej żadnych nowych pieluch!!!synek ma 14 miesięcy,nigdy nie miał odparzonej pupy,zdarza sie czasem że gdzieś przecieknie siku ale to samo bywa w innych pieluchach więc sie tym nie przejmuje a najważniejsze że śą tanie:)

Gość ryska69
ja też ich używałam i nie odparzają są tanie i mają nawet ściągacze jak pampersy - są super i wytrzymałe, bardzo dobrze się noszą a przy tym są niedrogi - POLECAM GORĄCO !

Gość owiana dymem z papierosa
Proszę go, błagam, żeby wyszedł z tym smrodem na balkon, na spacer, na dwór, a nawet niech lezie na klatkę, ale on i tak pali w pokoju przy małym. Jak można być wspaniałym kochającym ojcem, tak fajnie zajmującym się dzieckiem, a jednocześnie kopcić przy dziecku? Ostatnio wysłałam go z dzieckiem na spacer, bo chciałam w spokoju posprzątać. Już z okna zauważyłam, że prowadzi wózek i pali papierosa. Wózek głęboki, skierowany przodem do jego twarzy, więc cały ten dym leciał na dziecko! Co mam z nim zrobić? Kłócimy się o to non stop, ale to i tak nic nie daje. Siedzi na fotelu czyta gazetkę i pali, a w łóżeczku obok śpi nasz synek. Mamy pokój dla małego, ale w nocy muszę często do niego wstawać, więc łóżeczko póki co jest w naszej sypialni, ale jak tak dalej pójdzie, to wyniosę łóżeczko do pokoiku synka i najwyżej będę wstawać. Musiałam się komuś wygadać. Nawet seks uprawiam ze śmierdzącą popielniczką. Czemu to tak potwornie śmierdzi?

Gość lenusia
Ja kupiłam Pampersy 3-6kg i były na mojego synka za duze. Zalezy jakie masz dziecko. Jak na usg mowia ze nie jakiś wielki kolos to kup 1 będą najlepsze.

Gość lenusia
A dada mojego oparzyły! wiec nigdy więcej. nie polecam szczególnie dla noworodków. Pampersy najlepsze!

badziestwo za duza kase :P my kiedys kupilismy t syn caly czas sie przsikiwal przez co mialam dodatkowe pranie + odparzenia. :P Teraz uzywamy bhugissow i jest ok. :)

a dla mnie dada - były rewelacyjne! jak mały podrósł to przestały się opłacac:) a np.w pampersach miał podrażnienia od wew gumek na nóżkach:) tak że co jednemu pasuje - innym nie musi:) Ja teraz używam pieluszek Hygieniki, bo są białe. fajne są też hagisy - ale za kolorowe i przebijają spod body:)