Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość warszawski policjanttt

co dobre w moim żyćiu już się skończyło

Polecane posty

mam takie odczucie że teraz to już będzie tylko gorzej,będę sam,będę się starzał,umrą rodzice,jedyne bliskie mi osoby i zostanę sam,i po tym będzie setki samotnych dni i wieczorów..........

życiu miało być

ty już kiedyś tu nie pisałeś? nie zrzędź, przynajmniej po 15 latach pracy dostaniesz emeryturę 🖐️

pisałem kiedyś o rzei Polaków na Wołyniu

po 15 latach jest dopiero 45 procent wypłaty jesli już o to chodzi

Gość Migotka:(
Też coraz częściej odnoszę takie wrażenie...życie przemyka mi między palcami a ja stoję w miejscu...

Gość zawdzwonię po kabarynę
jesteś psem to zasługujesz na to co masz :classic_cool: gliniarz to nie człowiek

Hm..to może warto coś zrobić ? A nie tylko narzekać? A swoją drogą troszeczkę optymizmu nikomu jeszcze nie zaszkodziło :) Może przyszedł czas na to, aby wyjść do ludzi, poznać kogoś, zacząć sie z kimś spotykać... oddać się w pełni hobby... itp. Zrób coś dla siebie, co sprawi, że będziesz szczęsliwszy:) powodzenia życzę ;)

zastrzeliłbym się ale brak mi odwagi

trzeba było zostać człowiekiem , a nie..... masz jeszcze szansę i odejdź z tej mafii póki możesz

wszędzie tylko nepotyzm w tej pracy o awansie nie ma mowy,zadne języki obce nie pomogą porażka w naszym komisariacie nie mamy nawet prysznica żeby się umyć.

a czego się spodziewałeś po tej organizacji przestępczej? że dasz radę przejść bez układów? heh

zostane sam z psem Burkiem a on nie chce już seksu ze mną

Gość uwaga uwaga...
samobójstwo byłoby jakimś wyjściem

Gość warszawski policjantttt
mam poczucie klęski życiowej często gdy sam chodzę w mundurze po miescie to mam nadzieję że ktoś mnie napadnie i pobije albo czymś dźgnie ale nic z tego

coraz częsciej o nim myślę.

wydaje mi sie, ze masz jakies stany depresyjne czytajac twoje posty

wydaje mi się, że przeginasz, już kiedyś czytałam Twoje posty mój były pracuje w tym samym zawodzie co Ty, kawał chuja swoją drogą ale nie o tym miało być. Nie ma znajomości, nie miał, dał radę nie pracuje jako krawężnik, chociaż wiecznie nie zadowolony i już się gdzieś przenosi, angielski zna tyle co ze szkoły, kończy studia zaocznie. Sorry ale po mojemu to jak ktoś chce, to da radę. Przestań się nad sobą użalać, wysyłaj podania, dbaj o swoją sprawność fizyczną. Nie krytykuje Cię ale wiem, że naprawdę można coś zrobić, kiedy się chce, bo byłam i widziałam, jak robi to mój były, ma 25lat i jeśli chodzi o życie zawodowe, osiągnął do tej pory to, co chciał, więc nie chrzań i zamiast siedzieć na kafe zrób coś z sobą.

Gość dilajla32
nie słuchaj tych debili i podszywów. Na pewno nie jest tak źle. Jesteś zdrowy, masz pracę. Spróbuj znaleźć sobie jakieś zajęcie poza pracą, coś co będzie Cię absorbowało i dawało radość. Poza tym nie można myśleć tak pesymistycznie. Kiedyś też tak miałam i wiem że to do niczego dobrego nie prowadzi bo tylko czlowiek się sam dołuje. Pomyśl co fajnego możesz zrobić, spotkaj się z ludźmi których lubisz, zacznij myśleć pozytywnie a nie tylko o starzeniu i umieraniu. Na pewno nie jest tak źle. Głowa do góry:) Pozdrawiam:)

myśle o śmierci gdzieś w podwarszwskich lasach np koło Pilawy. jesienią gdy noc długa i ciemna

Nie obraź się, wydaje mi się,że jesteś za "miękki" do tego zawodu. Tam w większości są same cwaniaki, pewni siebie faceci, a Ty zdaje się, nie umiesz się dopasować do tego towarzystwa, bo gdybyś umiał, to chyba nie byłbyś samotny, byliby kumple, z kim wyskoczyć na piwo itp. Nie mówię,że to źle, jeśli nie pasujesz do nich, to tylko dobrze o Tobie świadczy.

Gość momkopkp
policjant nie łam sie- nie wiesz jaka niespodzianka czai sie za rogiem :)

życie kopie za wybory niestety a ty dilajla32 te swoje rady włóż w między 15 latków , bo ten człowiek potrzebuje wyjść z bagna pracy i odnaleźć się na nowo

Nie gadaj o tej śmierci ciągle, taka jest prawda, gdybyś chciał to zrobić, to nie byłoby Cię tutaj. Wiem, że tak najłatwiej, bo sama tak kiedyś robiłam, użalać się nad sobą. Może zrób sobie takie postanowienie, jutro wstajesz z myślą "nie dam się!", myślisz pozytywnie. Chcesz znajomych? proszę to moje gg 22727400, chętnie będę Twoją koleżanką ale weź się chłopaku w garść!!!

Gość julia na dachu
życie to piekło, tylko nieświadomi głupcy tego nie dostrzegli szczęście to mit, możesz jeść, spać, płodzić dzieci, bawić się , chlać, pracować a i tak to wszystko jest G*** warte

interesuje się jakimiś pierdołami,chemią,właśnie czytam o kofeinie,dużo czasu spędzam w necie gdyż lubie słuchać audycji po angielsku wydaje mi się że wszyscy mają kumpli,znajomych,tylko ja jestem sam.

Gość no widzisz jaki jestes
zryty pociagnij za spust nie bądź mięczak

Gość aldona b.....
zastrzel się będzie zabwanie

Nawet nie wiesz jak bardzo się mylisz myśląc, że jedyny jesteś taki samotny. Zaciekawił mnie tytuł Twojego topiku "co dobre w moim życiu już się skończyło" tzn., że było kiedyś dobrze? kiedy i dlaczego się zmieniło?