Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miss grey

kto w góry??

Polecane posty

Gość miss grey

hej, ktos wybiera sie w te wakacje do karpacza??:) mnie tak jakos naszlo ostatnio na karkonosze, kilka lat nie bylam, mam nadzieje ze pojade nalaze sie zmecze i przynajmniej przez jakis czas nie bede myslec o... zeby tylko pogoda sie troche poprawila

Gość miss grey
ktos ma w planach lazic tam sam jak ja??:)

Gość teraz w sobotę
wróciłam z karpacza

Gość taa niedobra pupa
Ja byłam w Szklarskiej Porębie co dopiero, to obok. Karkonosze są b. ładne. Tylko jedno co mnie wkurzało to totalny brak zycia po 22 - wszystko prawie pozamykane. Szok..

Gość teraz w sobotę
radzę jednak Zakopiec!!!!

Gość olenka90
a ja zapraszam w Bieszczady, wyjeżdżamy 21 sierpnia, naprawdę serdecznie zapraszam! zapowiada się ciekawie:)

Gość teraz w sobotę
a byłas na Słonecznikach i Pielgrzymach???

Gość teraz w sobotę
ale fakt, w karpaczu po 21 "miasteczko śpi" to fakt!!! ja miałam do szklarskiej pojechać, ale połączenia były beznadziejne.

Gość miss grey
tez sie zastanawialam nad Szklarska ale chyba jednak Karpacz w tym roku, co do zycia noca to mi akurat na tym nie zalezy - zwykle wieczorami ksiazki czytam, chyba ze jestem nad morzem to wtedy i wieczorami snuje sie po plazach a ktos jest w tych rejonach aktualnie? jak z pogoda? tez pada czy nie jest tak zle?

Gość olenka90
w Bieszczadach akurat będę pierwszy raz

Gość miss grey a Ty jesteś
z jakiego rejonu?? Pomorze?

Gość miss grey
nad Zakopcem tez sie zastanawialam ale tam pewnie tradycyjnie tlumy o tej porze roku co mi akurat niezbyt odpowiada wlasciwie to lubie byc sama na szlaku, wtedy (i chyba tylko wtedy) czuje sie jak krolowa zycia:P dlatego tez Bieszczady od dawna mnie kusza ale to moze kiedys...

Gość miss grey
niestety, ja z centralnej polski, wszedzie daleko albo wszedzie blisko;) zalezy jak na to spojrzec

Gość olenka90
ja jadę z gdańska, ktoś jest chętny?:)

Gość miss grey
a w karkonoszach duzo ludzi czy raczej spokoj? i jaka mieliscie pogode?:) pewnie niezla ech moze mi tez sie uda:)

Gość miss grey
olenka90 a Ty tak sama w te Bieszczady? uwazaj na misie;)

Gość miss grey
mnie jakos wyjatkowo czesto w tym roku przypadkowo napotkani panowie przestrzegali wiec przekazuje przestroge dalej:P

Gość olenka90
no właśnie zbieram ekipę jadą napewno trzy osoby plus jakieś trzy które wyjeżdżają z nami ale szybciej wracają, ale im więcej tym weselej, misie - specjalnie dla nich jadę :P

Gość miss grey
ohydna jedza jak myslisz, jak bedzie z pogoda?? mieszkasz gdzies niedaleko ze masz w planach wypad na wknd? Dionizos a w Twoim przypadku jak wrazenia??:)

Gość olenka90
ej już się nie mogę doczekać! :D

Gość miss grey
aaa a moze ktos ma przypadkiem namiar na jakies noclegi dla samotnych w Karpaczu??;) jakis fajny pokoik 1os w rozsadnej cenie bo zwykle szukanie noclegu zajmuje mi najwiecej czasu i najbardziej meczy

Gość miss grey
olenka90 na wszelki wypadek wez jakiegos misia ze soba;) a 21 sierpnia juz niedlugo ech ja juz wtedy bede myslami w pracy... na szczescie juz zdazylam sie troche w lipcu ruszyc z domu - byla szczawnica i wisla ale wciaz mi malo:)

w moim przypadku bardzo pozytywnie , piękne widoki i dużo przyrody z prawdziwego zdarzenia .. nie mogę narzekać :)

Gość taa niedobra pupa
a byłas na Słonecznikach i Pielgrzymach??? Na słoneczniku byłam dwa lata temu... Fajnie było.... Ostatnio jeżdzę do Karkonoszy bo z Poznania mam bliżej, i jest luźniej niż w Tatrach. Ja robiłam tak, ze wysypiałam się strasznie długo, potem ok. 13- 14 szliśmy na trasę - tak ok. 7 godzin chodzenia, posiedzieliśmy w schroniskach, i wracaliśmy o zmroku albo i po - mieliśmy latarki. Dzięki temu większość czasu prawie żadnych turystów nie widziałam, bo wszyscy już zeszllli...

Gość olenka90
ja już tez w czerwcu odpoczynek miałam zaliczony, byliśmy na żaglówkach na mazurach i zakochałam sie w tych jeziorach równie mocno jak w górach :) a Miś, oczywiście, że będzie. Mam nadzieję, że dwanaście dni nam wystarczy na zobaczenie najpiękniejszych zakątków Bieszczad. Może jest coś co chcielibyście mi polecić? Co koniecznie trzeba zobaczyć w Bieszczadach i w jakich schroniskach najlepiej się zatrzymywać?

Gość miss grey
upaly moze i nie ale jak chyba wiekszosc ludzi jestem "sucholubna" i na taka pogode i cudne widoki licze:)

Gość miss grey
ja jesli nie pozbieram sie rano to raczej nie ma szans zebym ruszyla sie w gory po poludniu, jakos tak mam

Gość taa niedobra pupa
Co do pogody to właśnie byłam w upały, te powyżej 30 stopni, ale w tych górach znacznie łatwiej było wytrzymać niż w mieście. A wieczorem to w ogóle przyjemny chłodek... W szklarskiej budują kolejny wyciąg....

Gość miss grey
ohydna jedza a Ty mnie pocieszylas troche ta "prognoza";) niezaleznie od tego na ile sie sprawdzi;) i z wroclawia to wlasciwie rzut beretem, fajnie masz:) kurcze, sama sie dziwie ale ostatnimi czasy (tzn w tamtym roku i w tym tez) gdziekolwiek jade pogode mam super:) tegoroczne lipcowe upaly tez mi wlasciwie nie przeszkadzaly w lazeniu tylko wody ledwo mi wystarczalo na doczlapanie sie do jakiegos schroniska a tam te ceny... ale to juz szczegol:P