Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dora06

BOL LEWEGO JAJNIKA I WYDZIELINA Z POCHWY CZY TO COS POWAZNEGO?

Polecane posty

Witam od jakis 3 dni boli mnie lewy jajnik, i ostatnio strasznie plamie sluzem o przykrym zapachu przezroczystym, czy to moze byc ciaza ? zawsze z partnerem kochamy sie z prezerwatywa nigdy nam jeszcze nie pekla. prosze o szybka odpowiedz bardzo sie martwie

Gość pytanko numer 1 ---
sluz o przykrym zapachu? choroba weneryczna nie jest wykluczona.

tak sluz przezroczysty nie wiem czy zapach przykry poprzez wkladke higieniczna ktora nosze czy sam od siebie... mozliwe ze to moga byc dni plodne ? gdy ostatnia miesiaczke miala 12 lipca ? ale nigdy tego sluzu nie bylo o tak przykrym zapachu..

prawdopdobnie sa to dni plodne ale tez zalezy jaki masz dlugi cykl ?? a sluz może rzeczywiscie oznaczac dni plodne

gdyby nie zapach to wg mnie owulacja, bole jajnika okoloowulacyjne i sluz jesli sliski rozciagliwy to jak najbardziej, jesli bardzo ma przykry zapach, to udaj sie do lekarza

to teraz raczej masz dni płodne mnie czasem bolą jajniki w dni plodne i sluzu tez sie pojawia wiecej a ten przykry zapach masz racje byc moze od wkładki to raczej nie ciąża ale żebyś bya pewna najlepiej bd jak kupisz i zrobisz test wtedy bd najpewniejsza

nawet jezeli bez wkladki jest przykry zapach to zglos sie z tym do ginekologa bo byc moze jakas bakteria sie wkradla i powoduje taki przykry zapach im wczesniej z tym pojdziesz tym szybciej to wyleczysz jezeli to bd jakas choroba ale mam nadzieje ze nie i bd wszystko wporzadku

mam nadzieje ze bd wszystko wporzadku daj znac jak bd wiedzial co i jak po wizycie u lekarza

oczywiscie ze sie odezwe mam tylko skryta nadzieje iz to nie jest ciaza bo to za wczesnie troszke..

Gość dsgzfdxra
A może partner zaraził Cię jakąś chorobą weneryczną nie pomyślalas o tym???

byc może nie jest to ciąża ale lepiej się upewnić i oblicz sobie czy stosunek byl w dni plodne czy nie wtedy bd wiedziala mniej wiecej bo jeli byly dni nie plodne to nie jestes w ciąży a choroba weneryczna jezeli sie zabezpieczyliscie to ryzyko jest małe ale byc może dostała sie jakas bakteria jak mkowie albo to zwykla infekcja

choroba to nie moze byc bo partner uzywa prezerwatyw po za tym on jakos nie ma infekcji ani zadnych chorob...

to wyglada na dni plodne ale jak mówię bd pewniejsza jak pojdziesz do ginekologa