Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anx11

pożarłam się z mężem

Polecane posty

Gość anx11

przyjechał z Ire na urlop, nie było go 3 miesiące ( przyjeżdza 4x w roku )umówił się z kolegą że pojedzie do niego naprawiać nasz samochód, zgodziłam się chociaż mi szkoda że nie będzie go w domu ....ale kolega ma warsztat i rzeczywiście wyjdzie dużo taniej niż w serwisie. Dziś wyjechał około drugiej po południu , dzwonię do niego i pytam się czy robią to auto, a on mi mówi że dziś kolega nie ma czasu i będą robić dopiero jutro. I siedzi tam u drugiego kumpla , robią se grilla i piją piwo. Wściekłam się na niego bo mógł przecież zadzwonić zanim wyjechał i zapytać się czy czy ten kolega ma czas , ale nie zadzwonił specjalnie żeby pójść do kumpla i posiedzieć przy piwku... Ja nie jestem wcale taka zołza że nie daję mu nigdzie chodzić...jak pracował w Polsce to chodził gdzie chciał....ale teraz te cztery razy w roku jak jest w domu to uważam że powinien jak najwięcej czasu spędzić ze mną. Ten samochód to i tak by robili ze dwa dni , a tak to wyjdzie trzy...ja siedzę w domu i w dodatku bez samochodu....lipa, tak to bym chociaż pojechała do koleżanki albo na zakupy

Gość ja wiem.......................
oj tam ciesz się że przwyiozł kase jedź jutro do CH i kup pare fatałaszków to zaraz ci będzie lepiej

Gość anx11
to nie jest tak że ja tu siedzę w pl nie pracuję i żyję z jego kasy , dobrze zarabiam , on wcale nie musi tam pracować tylko chce, bo jak pracował w pl to zarabiał 3x mniej ode mnie i cierpiało jego poczucie wartości