Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beznadzieja drogie paniee

masakra z tymi dzisiejszymi imionami

Polecane posty

jak tak przeglądam te bobovity i inne ciulstwa mamay jak te sroki nazywaja swoje zdieci jak moda kaze

to znaczy o co konkretnie chodzi? Konkurs na 'najfajniejsze imie'? i tak nikt nie przebije Wisniewskich :)

Gość Zolzapipa
Zgoda, masakra. Zaraz wejde sie posmiac.

Gość jakies szatany sory natany
i nikole szkoda słów

beznadziejna to ty jestes i twoje słownictwo

Gość dsgzfdxra
no niestety imiona tragiczne....moda eh...

Zajrzałam tam i nie widzę niczego dziwnego, niestosownego, szokującego czy śmiesznego w tych imionach. Poza tym zawsze istnieje jakaś moda na określone imiona - np. za czasów naszych dziadków modne i uwarunkowane historycznie było imię "Kazimierz" i "Kazimiera", nadawano także dla przykładu imię Władysław - a dziś jakoś tych imion nie słychać w piaskownicy - przynajmniej powszechnie. Za mojego dzieciństwa (mam 30 lat) powtarzały się Małgosie (sama mam tak na imię), Asie, Justyny, Magdy, ale zdarzyła się też jakaś Inga czy Andżelika i nikt nie kruszył kopii o imiona. Jak dla mnie to mogą sobie w przedszkolu czy na podwórku biegać małe Nikole, Adriany i Gabrysie, wcale mi to nie przeszkadza (choć sama mam Hanię i Michała). Powiem dobitnie - trzeba mieć naprawdę nakichane w głowie, albo strasznie się nudzić, żeby zwracać uwagę na takie rzeczy jak powtarzające się, modne w danej chwili imiona.

Gość ciezarowkowa
wogloe jak mozna dawac zdjecia swojego dziecka na portalu internetowym??? pedofile maja raj na ziemi!!

Jak juz wielokrotnie pisalam, to maja lat nascie wyszukiwalam nietypowych imion, a kolezanki sie krzywily skad sie biore, dzis "moje" imiona nie sa nawet oryginalne bo wszyscy sie na nie rzucili, nawet ci krzywiacy sie :D