Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poszukującaaa

szukam opiekunki toruń

Polecane posty

Gość poszukującaaa

Nie będę owijać w bawełnę. Nie mam kupy forsy, otrzymałam ofertę pracy w której nie będę miała wielkich zarobków, ale zależy mi, bo daje mi możliwość rozwoju. nie dostaliśmy się do żłobka:( Szukam mamy, która jest na wychowawczym, ma dziecko w wieku[+/-] 2 lata, mieszka na rubinkowie I lub II. Przyprowadzałabym synka do niej do domu, czasem prosiła bym o odprowadzenie. Nie szukam kobiety, która będzie tańczyć, śpiewać, recytować:) chcę normalną ciepłą mamy , która zatroszczy się o moje dziecko jak o własne. Osoby zainteresowane proszę o kontakt na maila anusia20061@wp.pl

Gość poszukującaaa
podbijam:)

Gość poszukującaaa
Ponawiam ofertę

Gość poszukującaaa
Czy na prawdę nie ma tu mam z Torunia??

Gość ile jestes w stanie zaplacic?
niania,bierze od 1000,do 2000 zaopieke,wiec powodzenia

Gość poszukującaaa
Tyle to niania bierze jak jest wykwalifikowana, ma referencje i przygotowanie pedagogiczne. Właśnie dla tego że mnie nie stać tyle płacić, proponuję opiekę osobie która opiekuje się własnym dzieckiem i chciała by dorobić do budżetu domowego. Poza tym nie iem gdzie takie zarobki mają nianie [chyba że w Warszawie] a chyba na stolicy Polska się nie kończy. Znam kobietę która, opiekuje się już którymś z kolei dzieckiem i dostaje 6 zł na godzinę za opiekę nad dwojgiem dzieci roczek i 3 lata. Musi dojechać do miejsca pracy. Żeby było śmieszniej pracodawcą jest lekarka i wykładowca uniwersytecki. Ja mogę zapłacić 4-5zł na godzinę

Gość ile jestes w stanie zaplacic?
to powodzenia,ja mieszkam w gdyni.i zarabiam 1300 zł.nie ma referencji,to jest moje pierwsze dziecko,pod opieka,dziecko mi przywoza i odbieraja...

Gość poszukującaaa
To miałaś dużo szczęścia:) mam nadzieję że ja też będę miała szczęście i znajdę kogoś chętnego 1300 tyle to ja sama nie zarobię, więc tym bardziej nie będę w stanie tyle płacić

Gość do ile jestes w stanie zaplac
ic? kobieto nie zadzieraj nochala nie kazda matka ma kokosy zeby placic taka kase, w sumie i tak nie zarabiasz za dobrze.... zreszta widac jak sie dzieckiem opiekujesz... siedzac przed komputerem!!!

Gość ja tez mam sliczne dziecko
dziecko,spi.a raczej dzieci,bo i moje tez,spi.wiem z e nie zarabiam za duzo.ale mi to wystarcza

Gość no cozzz
moze sie tam zajmiesz dzieckiem bo za siedzenie na cafe ci rodzice dziecka kasy nie placom...

Gość poszukującaaa
Może jednak są tu mamy, które myślały o tym żeby wziąć dziecko pod opiekę??? Zdaję sobie sprawę, że nie jestem w stanie płacić dużo, ale też daję możliwość zajęcia się własnym dzieckiem w tym czasie, ugotowania obiadu we własnym domu i zrobienia zakupów dla siebie!!! Swego czasu sama rozważałam taki rodzaj opieki nad dzieckiem i teraz gdyby nie ta praca dalej byłabym zainteresowana

Gość ja tez mam sliczne dziecko
to daj sobie z praca spokoj i sama zajmij sie dzieckiem swoimi obcym,lepiej na tym wyjdziesz

Gość poszukującaaa
Problem w tym że mam możliwość zrobić kurs podnoszący moje kwalifikacje i dotowany z UE w całości, a łączny koszt to 12tys złotych. Jedyny warunek jest taki że muszę pracować w branży. Druga taka okazja mi się już nie przytrafi. Już sama nie wiem co dalej robić:(

Gość poszukującaaa
Może teraz ktoś się znajdzie???:)