Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ffr3fr3rg

Czy oddanie jednego dziecka z bliźniąt jest możliwe?

Polecane posty

Gość ffr3fr3rg

Moja znajoma jest w ciąży i zwierzyła mi się, że to ciąża bliźniacza i jedno dziecko postanowili z mężem oddać do adopcji. Czy taka opcja jest w ogóle mozliwa? Oddanie dziecka w takim przypadku przebiega tak samo jak w przypadku ciąży pojedynczej?

wez sie palnij w leb , matole jeden. Chcesz zakladac prowokacyjne tematy ale ci to nie wychodzi.

Gość ffr3fr3rg
Ciebie to o 130 razy za dużo w ten łeb przyłożyli chyba...

A jak będą wybierać? Zrobią losowanie, czy za pomocą wyliczanki?

Gość Maskom202
prowo nie prowo ale to głupota rozbijać bliźnieta jednak czasem jest i tak ze ludzie faktycznie maja kasy na utrzymacie 2 dzieci co zroić takie czasy nastały masakra ;/

Gość Maskom202
prowo nie prowo ale to głupota rozbijać bliźnieta jednak czasem jest i tak ze ludzie faktycznie maja kasy na utrzymacie 2 dzieci co zroić takie czasy nastały masakra ;/ cieżka decyzja wymagajaca sporego bólu i wyrzeczenia nie zdobuyłbym sie na coś takiego. www.dyskrecja.pl

Gość ffr3fr3rg
Ich po prostu nie stać na dwoje dzieci, ciąża to była wpadka. Mieszkają w kawalerce, mają jeden pokój, do tego ona jest bezrobotna. Ona twierdzi, że mozna tak zrobić, wystarczy wskazać dziecko które chce się oddać. Ale ja sama o takim przypadku nie słyszałam więc się pytam..

Nawet jak czytam cos takiego i wiem ze to prowo to nie szlag trafia ze mozna byc tak durnym i ze na swiecie istnieja takie matki-suki. aLE TO PROWO JEST WIEC SIE NIE DENERWUJE JUZ. :) PEACE :)

Gość getge
Krytykuja tu zapewne ci sami debile, którzy będą krzyczeć że lepiej oddać do adopcji niz usunąć. A wracając do tematu. Nie ma przepisów które wprowadzałyby jakieś ograniczenia. Można zezygnować z praw rodzicielskich tylko do jednego dziecka. A jeśli to temat na poważnie, to bardzo dobrze rozumiem takich rodziców. Sama miałam tak tragiczną sytuację finansową w okresie ciąży i po urodzeniu że gdyby trafiły mi się bliźnięta, to chyba musiałabym oddać lub coś jeszcze gorszego.