Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .sos czekoladowy.

pytanie do doswiadczonych mamusiek

Polecane posty

Gość .sos czekoladowy.

powiedzcie mi kobietki kochane, czy po pierwszych dwoch tyg ewentualnej ciazy mdli juz na niektore smaki i zapachy i czy odrzuca od papierosow?

jak najbardziej!! Ja zaczęłam podejrzewać ciązę jak mi zaczęła kawa śmierdzieć , która od lat piłam codziennie rano a był to chyba właśnie początek 2 tygodnia ciązy.....mdłości miałam już ciut później ale to indywidualna sprawa, bo przy 2 poprzednich ciażach nie miałam ich wcale! Tydzień czy 2 później beta potwierdziła moje przypuszczenia :P

Gość .sos czekoladowy.
???

Gość .sos czekoladowy.
doloresss67 mnie wlasnie najbardziej od papierosow odrzuca, ale tez dziwnie reaguje na zapach smazonego miesa i herbaty

u każdego inaczej - ja paliłam w 1 ciąży , znaczy na początku i tez z tego co pamiętam mi nie smakowały - rzuciłam tak w 2 miesiącu chyba

Gość .sos czekoladowy.
czyli jednym slowem moze to byc objaw wczesnej ciazy...

może ale nie musi :) mnie teraz odrzuca od mięsa, nie mogę smażyć go ale w ciaży na 100% nie jestem :P nie wiem dlaczego ale tak mam od 3 tygodni! a moim pierwszym ciążowym objawem było częste oddawanie moczu, i mdłości właśnie.

Gość .sos czekoladowy.
mnie tylko mdli zadnych innych ekscesow nie mam :)

o jak najbardziej moze mdlic juz na samym poczatku,mnie mdlilo przez 3 pierwsze miesiace tak w pierwszej jak i drugiej ciazy,fu jak sobie przypomne:Owystarczylo,ze ktos wypryskany duszacym smrodem przeszedl obok to juz mnie rwalo,nie bylo mowy o drobiu na obiad,bleee...