Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blondi87w

przyjazn damsko-meska

Polecane posty

Gość blondi87w

Witam. Sprawa wyglada tak, że przyjaznilam sie z takim chłopakiem, on chciał coś więcej ale ja jestem w zwiazku i ustaliliśmy, że przyjazn to najlepsze wyjscie. Mogłam na niego liczyc, zawsze chetny na spotkanie, na rozmowe, pocieszal, rozumiał a teraz... odkad ma dziewczyne nasze kontakty sie stopniowo ograniczały, rozumialam to, ma mniej czasu, bo poswieca go jej ale teraz wcale sie juz nie odzywa, chyba mu zabronila albo sam mnie olał ;/ dziwne, bo mielismy kontakt naprawde wiele miesiecy i teraz brakuje mi go, naszych rozmow i żartów :/ co sądzicie? czy ta przyjazn nigdy nie istniala? dodam, ze wczoraj mialam imieniny i nawet o tym nie pamietał ehhh :)

Gość nie ty jedna....
no chyba nie myślałaś że bedzie całe życie do twojej dyspozycji?

Gość blondi87w
chodzi mi o zwykla relacje, jak z innymi znajomymi, nie o to zeby byl do dyspozycji... przecież mozemy wyjsc od czasu do czasu gdzies we czworke a on tak zwyczajnie milczy, pisalam kilka razy,cisza... nie uwazacie ze to bez sensu?

Gość hahahahaaaaaaaaaaa
co za przyjaźń , przecież on chciał wiecej tylko nie miał okazji i żył ochłapami, teraz ma full service i sie przekonał ze to lepsze ;]

Gość nie ty jedna....
bez sensu to myślisz. Piszesz a on nie odpisuje - po co się narzucasz kobieto? Zostaw go i tyle. Nie chce twojej przyjazni a ty to musisz uszanowac

Gość blondi87w
nie narzucam sie, napisalam tylko co u nich słychac :)

Gość blondi87w
wychodzi na to, ze jak tylko ja bylam zajeta, to on tego nie szanowal i podrywal mnie, a jak w koncu ustalilam z nim na dobre ze to tylko przyjazn to zaakceptowal to i bylo ok, a teraz nagle cisza. macie racje dam sobie spokój, widocznie jest palantem i sciemnial z ta przyjaznia, pewnie liczyl na to, ze sie w koncu pokloce z chlopakiem ;/

Gość nie lubie budzika
on chciał coś więcej ale ja jestem w zwiazku i ustaliliśmy, że przyjazn to najlepsze wyjscie wykastrowalas faceta. Nie chciał przyjaźni, poczul sie odrzucony, bo chial czegos wiecej. Zgodzil sie na przyjaźń, bo moze miał nadzieje, że to sie zmieni w cos wiecej. Postaw sie na jego miejscu.

Gość blondi87w
po co narywac do zajetej dziewczyny... bez sensu, sam sie wykastrował