Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciezko Mi 27

Nie wygladam jak wieloryb i nikt mi nie wierzy ze mi ciezko

Polecane posty

Gość Ciezko Mi 27

Jestem w polowie 8 miesiaca ciazy. Przytylam 10 kilo. Ale pieknie i mi sie te kilogramy rozlozyly. Brzuszek ladny zgrabny. No i nikt mi nie wierzy, ze jest mi ciezko. Synek potrafi sie wbic w zebra ze ledwo dycham. Kregoslup boli, cipka ciagnie. I nic w kolo, ze swietnie wygladam, a jak ja mowie, ze MI JEST CHOLERNIE CIEZKO to wszyscy sie smieja. Ostatnio w sklepie poprosilam zeby mnie przepuscili, ladnie i naprawde z uprzejmoscia. To dostalo sie, ze juz na poczatek ciazy stekam to co bedzie jak bede w 7 miesiacu. Mowie, ze jestem w polowie osmego. To sie zasmieli. W pracy tez chodze wolniej bo ta cipka mnie dobija. To tez mowia, ze przesadzam, bo jakbym miala brzuch jak wieloryb, 30 kilo nadwagi to ok, a tak to nie wiem o czym mowie. A wiem :( jest mi ciezko i juz. Bede plakac. I to tyle moich zali.

jak ci bedzo ciezko to po co chodzisz na zakupy i do pracy? meza mozesz na zakupy posłać przecież

Gość bjgj
oj nie stękaj, bedzie gorzej! co to jest te 10 kg?!?!?

Gość Ciezko Mi 27
Maz robi ciezkie zakupy, ja chodze po lajtowe. I akurat on mnie rozumie. Co do pracy jeszcze 2 tyg i zwolnienie. Ale to jest smieszne, ze ludzie jak nie widza wieloryba to mysla, ze mozna wrecz latac.

do agata bbb jak zwykle sciero przyszlas popie**olic na forum zdoopij koorviszonie j**any...dziecko sobie z alfonsem zrobilas to nie wylewaj swoich frustracji na forum heee??? komuś się chyba coś pojebało:D

Gość do agata bbb
spierdalaj dzifko

Wspolczuje. Ale nie oczekuj tego od obcych ludzi. Niestety wiekszosc ludzi taka jest i tyle. Zycze szybkiego i pomyslnego rozwiazania. Duzo zrowia. Pozdrawiam.

Autorko, ale nazywanie kobiet w ciąży które przytyły po 15- 20 kilo albo mają po prostu ogromny brzuch "wielorybami" też grzeczne nie jest... Docinki ludzi zawsze będą, ja wyglądam tak młodo że jeszcze mnie czasem o dowód pytają i na pewno nasłucham się jak to się "małolaty" puszczają... Pewnie że się źle czujesz, ja się źle czuję na samym początku ciąży, tak mnie wymioty męczą a ostatnio ból głowy. Masz najbliższych- a przede wszystkim męża- od zrozumienia i współczucia. A z tych 10 kg. można się tylko cieszyć, najwyżej 2-3 powinny Ci jeszcze dojść...

Historynka -tez racja, ale...moze chciala szokujacym tytulem przyciagnac jak najwieksza liczbe osob :D :D :D

Gość mama S i A
pytanie tylko z jakiej wagi startowałaś i przy jakim wzroście? ja przytyłam w pierwszej ciąży prawie 20 kg i czułam się fatalnie w 9 miesiącu, bo kręgosłup odmówił mi posłuszeństwa:( z tym, że niewiele ważyłam przed ciążą a najbardziej irytujące było, gdy każdy mi mówił: ale ciąża pani służy! no tak to tylko zachodzić w ciążę - sam brzuszek tylko urósł! :O:O:O na nic zdawało się tłumaczenie, że prawie 20 kilo przytyłam więc gdzieś te kilogramy muszą być i na pewno nie tylko na brzuchu choć brzuch miałam OGROMNY:O a w kolejce w sklepie ustąpił mi tylko raz jeden pan i w autobusie jedna babeczka taka około 50-ki i tak przez całą pierwszą ciążę, a w obecnej do tej pory nikt :( rzeczywiście na życzliwość ludzi nie ma co liczyć więc nigdy nikogo nie proszę o nic natomiast w obecnej ciąży pomimo, że przytyłam niewiele - z premedytacją korzystam z przywilejów kobiet ciężarnych bez żadnego tłumaczenia, np. w markecie jeśli jest kasa z pierwszeństwem dla kobiet ciężarnych, to podchodzę bez najmniejszego tłumaczenia;) zwłaszcza, że mam już małe dziecko w wózku i jednak jakiś tam brzuch w tym 31tc;) ale wierzcie mi, że i w takiej sytuacji ludzie potrafią przepychać się i patrzeć z wielkim oburzeniem:O bardzo to przykre:( dodam tylko, że sama nie raz przepuszczałam ciężarne w kolejkach albo ustępowałam miejsca zanim jeszcze sama zdecydowałam się na własne dzieci i na pewno będę to robić nadal:)

Gość dfghjkilop
No to kup sobie wózek inwalidzki i nie stękaj tyle bo ciąża to nie choroba. Każdej z nas ciężko jest gdy brzuch ciąży