Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość savarin

Mój ideał faceta to...

Polecane posty

Gość savarin

...i dokańczamy swoimi słowami:)

Gość fgsfsdgdf
Jack Kevorkian, cholernie inteligentny i walczy o wolność

wysoki brunet z czarnymi oczkami, umieszczony gdzieś pomiędzy chudzielec a mięsniak:P, który jak trzeba zapłacze ale i potrafi w mordę dać:P romantyczny w granicach rozsądku, nie jak baba, potrafiący okazywać uczucia, z dużą dawką poczucia humoru:P, który potrafi być wierny a nie latać za każdą dupą, jaka się nawinie... i w sumie to już:P

Gość savarin
...On;* już Go znalazłam:)

miś gogo-reaktywacja - wydrukuje sobie to co napisałas ! Idealnie to ujęłaś, jeszcze bym dodala ... zeby czytał od czasu do czasu jakąs ksiązke :)

Blondyn, jasnoniebieskie oczy, około 180cm wzrostu, wagi normalnej, jasna cera, lekko wyrzeźbione ciało, niski głos, uśmiech 'z dołeczkami', pracowity, energiczny, zaradny, nieziemsko we mnie zakochany :)

Gość ty miś gogo
dlaczego podszywasz sie pod prawdziwego gogo? nicku nie potrafiłaś wymyślić? :O

Gość marcaaaaaajanana
misiowaty blondyn lub szatyn z niebieskimi oczami i wzrostem 170-173cm nie wiecej

Gość strange like me
190cm wzrostu, szczupły, nawet bardzo, czekoladowe oczęta, długie rzęsy, urzekający uśmiech, zgrabny tyłek, kilka tatuaży, piercing, rzucająca się w oczy fryzura ...czyli po prostu ...Bill Kaulitz:classic_cool:🖐️:P Ja nie żartuję - on jest moim ideałem faceta (jeżeli chodzi o wygląd, charakteru niestety nie znam:P ale z tego co można wywnioskować z wywiadów charakter ma równie wspaniały:D):classic_cool:👄

Gość kochanna ewwa
On - widziałam go przed chwilą.. czerwona reklamówka, czapka z daszkiem a la jeans. szerokie spodnie, biało-czarna bluza:)