Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwatpilam

Niedobrze mi ....:(

Polecane posty

Gość zwatpilam

Blagam pomozcie, juz nie mam pojecia co robic. od przedwczoraj wieczorem jest mi nieprzerwanie niedobrze i juz sama nie wiem, co mi jest. Dodam, ze we wt tydzien temu bylam u ginekologa, robil mi test ciazowy i usg, wiec to raczej nie ciaza. mialam testy na pasozyty, tez nic. a ja juz nie moge, ciagle mi niedobrze...;( ktos ma jakies pomysly, co to moze byc? bo nawet jakbyms sie czyms strula, to nie trwaloby to przeciez tak dlugo!! blagam o rady...

Gość kjbsvfjdkzvb
może na tle nerwowym? próbowałaś wziąć coś ziołowego na uspokojenie?

Gość o kurde takiego faceta to ja
a może refluks? u gastrologa byłaś? może masz jakąś bakterię? chociaż większość takich to nerwy

Gość zwatpilam
zastanawialam sie nad tym, ale w sumie nie mam tak stresujacej pracy, zeby bylo mi od tego niedobrze. i zaczelo sie tak dziwnie, nagle, przedwczoraj wieczorem. gdyby nie ta wizyta u ginekologa to bym pomyslala, ze to ciaza, ale tak...:/ masakra. wrzodow tez nie mam, bo robilam usg jakis miesiac temu:/

Gość zwatpilam
ale ja nie mam zgagi, zeby to byl refluks, poprostu mam mdlosci bez przerwy...:/

Gość jola lala
myżle, że pszyleciało ufo i zrobiło ci kókó.

Gość zwatpilam
a co masz doneczka?

no ciagle mnie mdli i jestem bardzo wyczulona na zapachy. Juz normalnie mam dosc

Gość zwatpilam
glupie pytanie: robilas test? bo to byla moja pierwszy mysl, ale jak tydzien temu bylam u gina i nie bylam w ciazy, to mysle, ze po tygodniu nie dostalabym objawow ciazy...:D

nie jestem w ciazy wlasnie mi sie @ konczy , a to sie zaczelo tydzien temu :( kicha jakas , mysle ze to moze stres , narazie nie ide do lekarza a badania ogolne robilam miesiac temu

Gość niunka blondi 25
tablatki anty bierzesz???

Gość zwatpilam
ja nie biore odstawilam miesiac temu, bo mam niedoczynnosc tarczycy i zaczelam przyjmowac inne leki. lekarz zalecil, zebym najpierw ustabilizowala poziom hormonow tarczycy a potem wrocila do tabsow...:/

Ja mam tak samo od czterech tygodni z przerwami... Ale tylko dlatego, że na gastroskpię musiałam czekac dwa tygodnie. DWA TYGODNIE na zabieg, który trwa 10 minut... Prywatnie się nie dało w mojej okolicy... Lekarka nie wiedziała co mi jest, bo nic nie działało, więc ją zleciła... Trochę pomagają leki uspokajające jednak i... ranigast, który kupiłam na własną rękę, bo już nie mogłam wytrzymać... Wczoraj miałam gastroskopię, jutro wyniki...

Gość zwatpilam
te durme mdlosci zaczely mi sie odkad mam problemy z tarczyca, ale od 3 dni jest tak masakrycznie, ze juz nie moge. musze isc na gastroskopie, bo nie wytrzymam....:/liczylam na to, ze jak zaczne brac hormony to przejdzie, ale to chyba nie to:/

Gość rudetobestie
wez sobie nifuroksazyd on pomaga na takie nudnosci (pisza ze jest stosowany przy biegunkach ale przy mdłosciach sprawdza sie rewelacyjnie) polecam bo sama mialam takie cos..... wirus jakis panuje i tyle

a moze to poprostu odwodnienie? Czesto jest tak ze jak organizm odwodniony to jest człowiekowi niedobrze, mdli go. A teraz takie upały wiec moze to? Mnie juz tak mdli od ponad miesiąca a zaczelo sie własnie przez te upały. Rok temu tak samo miałam.

Gość zwatpilam
hmmmm watpie. pije duzo a jestem w niemczech i u nas nie ma upalow juz od ponad tygodnia...

tak ja tez duzo piłam a jednak :P u mnie tez od ponad tygodnia nie ma upałów a mdli mnie cały czas. Takze to nie musi byc zadna choroba, nie nakrecajcie sie :P ani ciąża..chyba ze faktycznie cos sie wydarzylo ze jest taka opcja ;)

Gość zwatpilam
wiesz, opcja to jest zawsze, jak to moja mama mowi: kto mieczem wojuje:P:P:P ale bylam we wtorek u lekarza robil testy i usg i nie bylo dzidzi, wiec chyba w tydzien sie nie mogla rozwinac zeby dawac o sobie znac...stres bylby wyjasnieniem albo cos z zoladkiem...:/

Gość Kosiaraaa ^ ^
Mnie jest niedobrze od wczoraj ;c nawet wymiotowałam , ale pomogło tylko troche ... nie wiem już co robić ... pomocy ;)

Gość mycork
Jak się odżywiasz ? Testy na pasożyty często dają negatywny wynik, pomimo tego, ze robaki sa w organizmie.

Gość gość
Mam to samo. Od pracy przed komputerem