Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzanka73

depilacja pach

Polecane posty

Gość zuzanka73

mam depilator rowenta EP 3130 z kulkami masującymi i muszę przyznać, że jestem bardzo zadowolona....depilowałam nogi BEZ BÓLU:) naprawdę nic mnie nie bolało i chciałam wydepilować sobie pachy, ale chyba nie dam rady:( niestety tam ból jest porażający, zrobiłam sobie pół jednej pachy i chyba nie odważę się na więcej:(...a może macie jakieś sposoby, żeby łatwiej przetrwać tan ból, albo znieczulić skórę na ten moment depilacji.....proszę poradźcie dziewczyny jak i kiedy depilować, żeby ból był mniejszy.

Gość beennnkakk
najlepsza pianka i maszynka

Gość zuzanka73
do tej pory właśnie tak robiłam, maszynka i jazda, ale już mnie szlag trafiał, bo często i coraz większy obszar do golenia się robił:((

jakis czas po miesiaczkowaniu powinno mniej bolec... a powiedz, probowalas depilowac nim okoice bikini?? boli?

Gość zuzanka73
bikini też boli:( i tam też chyba zostanę przy bezbolesnym depilowaniu czyli krem do depilacji:(

Gość olenka90
ja bikini robię normalnie depilatorem i wykańczam plastrami, pod pachami raz robiłam pęsetą ale mega czasochłonne to jest, teraz też chce spróbować plastrami, maszynka mnie denerwuje bo już wieczorem znowu widać te włoski

ja kiedys wloski z okolic bikini wyrywalam penseta ale pracochlonne to jest i w polowie juz mi sie odechciewa heh. myslalam własnie nad depilatorem ale nie wiem czy zniose bol.... nigdy nie urzywalam depilatora

No właśnie mnie ten ból lekko zraża. Dlatego zastanawiam się nad depilacją laserową. Może to jakoś mi pomoże na moje paszki. Wystarczą 3-4 zabiegi i z głowy, więc chyba się skuszę. Zwłaszcza, że widziałam, że w estetice w krakowie jest teraz promocja na depilację.

ja depiluję...najgorszy jest pierwszy raz-popłakałam sie z bólu. Teraz jest ok.

Do bikini to polecam plastry z woskiem, fakt, boli (co prawda z każdym razem coraz mniej), ale 3-4 pociągnięcia i po sprawie. Pach niestety nie dam rady sobie wydepilować woskiem, po pierwsze słabo łapie, a po drugie boli jak chuj. :O