Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tacjana87

dżinsy na miare_kto szyje?

Polecane posty

jestem niska i nielatwo mi kupc fajne dzinsy, w rurkach wygladam tragicznie i chcialabym kupic takie lekko rozszerzane ale nie ma takich teraz, mam w domu idealne ale juz zniszczone i chcialabym zeby ktos uszyl wlasnie takie?wiecie moze do kogo sie zwrocic?

niestety nie wiem jak z szyciem. ile masz wzrostu i jaki rozmiar nosisz? jeśli jesteś dodatkowo szczupła kupisz dżinsy w h&m lub zarze kids.

Gość Tacjan87
mam 157 jestem raczej szczupla, choc mam brzuch duzy? i w rurkach wygladam komicznie ;( myslisz ze znajde dzwony?

Gość mozesz poszukac w necie

Kupisz takie spodnie bez problemu. Tez jestem niska, a w rurkach wyglądam jak nabuzowany pingwin :) Z żadnej "znanej" firmy nie mogłam dostać dżinów o lekko rozszerzanej nogawce. Dopiero na miejskim rynku kupiłam takie bez problemu. Poszukaj u siebie w mieście na rynku ,bazarku. Ja za takie "ryneczkowe " spodnie płacę ok. 70 zł :). Jakościowo naprawdę super. Czasem jedynie oddaje do krawcowej, aby podłożyła nogawki (koszt usługi ok 10 zł). U mnie jest dodatkowe utrudnienie, bo oprócz niskiego wzrostu to mam trochę tego ciałka. Zawsze szukam spodni o rozszerzanej nogawce, bez żadnych gadżetów, jednolitych ciemno granatowych. Na rynku zawsze takie znajduje, czasem tez na Allegro uda mi się takie upolować.

Gość Tacjan87
juz szukalam w necie ale tez jestem taka pokrecona ze nie moge dopasowac do siebie, raz jak sobie zamowilam to wpadlam w nie jak sliwka w kompot;/ kurde bjakbym umiala szyc to bym sobie takie sprawila i po problemie ;( dobrze ze nie jestem sama z tych karłowatych, to mnie podbudowuje :)

ja mam 156. jak chce kupić dżinsy których nie chce skracać idę do h&m dla dzieci. w zarze tez są fajne ale szybko schodzą. zazwyczaj kosztują 79 zł:) spróbuj rozmiaru na 152 bo są zawyżone. w zimowej kolekcji h&m dla dzieci na pewno były rozszerzane. w obecnej nie orientuje się bo lubię proste lub zwężane spodnie. teraz może już nie być rozmiarów albo konkretnego fasonu. jeśli nie uda ci się na wyprzedażach spróbuj jak wejdzie nowa kolekcja na pewno znajdziesz. kolekcja dziecięca już w niektórych h&m jest nowa wiec jak nie teraz to za kilka tygodni na pewno będą. mam tylko zdjęcie jeginsów z h&m dla dzieci ale na dowód że nie widac że to linia dla dzieci wkleję. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f3be92acc83d2c14.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c7b1026549713768.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/149c1e1a5d6b76ec.html

Gość Tacjan87
o wielkie dzieki, podnosisz mi samoocenę :* P.S. a to Ty jestes na tych zdjęciach?bo jesli tak to nie widac ze masz wiecej ciałka?

pomyliłaś mnie z dzastolinatoja :) nie ma się co przejmować wzrostem. ja bym go nie zmieniła:) choć zanim zostałam skierowana do dziecięcych sklepów pamiętam jaką mordęga było kupienie dżinsów;/ miałam max 2 pary zazwyczaj znoszone do bólu. teraz mam chyba z 20 par białych, czarnych, granatowych, jasnych, wydartych, gładkich. a jeśli chcesz jeszcze kupić tanio dżinsy ale niestety do skrócenia to polecam trolla teraz kosztuja 29 zł (są nawet po 19 zł ale brzydkie).

Gość Tacjan87
o to bardzo Cie przepraszam :) a co do dzinso wazne zebym nie wygladala w nich jak kaczka, nie mam wygorowanych wymagan, wiesz ja tak w tej chwili mam ze kilka par nosze do bolu, dobrze ze jest cieplo to chociaz rybaczki zaloze :P a co do wzrostu chcialabym byc troszke wyzsza bo nie dosc ze jestem malutka, to mam buzke jak nastolatka i jak chce kupic piwo to prosza o dowod, a mam 23 lata :]

skądś to znam:P mam 25 lat czasem mnie wracają z wejść do klubów ze znajomymi:P w sklepie zdarzyło się mi dostać opieprz że taka młoda a papierosy i alkohol kupuje od jakiegoś emeryta. pozostaje zaakceptować:) w sumie cieszę się tym ze wyglądam młodo:) btw. rybaczki nie są dobre przy niskim wzroście. ja mam to gdzieś i tak nosze choć preferuje szorty.

Gość Tacjan87
tez wlasnie slyszalam, ake wiesz jednak trzeba w czyms chodzic, a szorty?hm ja sie wstydze pokazywac za duzo, w ogole ciagle by mi sie wydawalo ze sie na mnie gapia ze tak sie ubieram, jestem raczej przecietna i nie wyrozniam sie z tlumu, dobra ale mi sie dzisiaj bredzi:P tak czy inaczej dzieki za odpowiedz :)

odwagi dziewczyno:) nie ma co się tak przejmować ważne to się dobrze czuć:)

Gość poszukaj w lumpeksach
tam jest jeszcze mnóstwo rozszerzanych spodni