Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kropelka deszczu we mgle

Co z nim zrobic ??

Polecane posty

witam, jestem z facetem juz ponad 2,5 roku mieszkamy razem bo oboje studiujemy. Ostatnio jest miedzy nami bardzo dziwnie. Czuje jakbysmy byli zmeczeni sobą, nasze relacje są chlodne.. tzn on w stosunku do mnie jest chlodny i czasami mam wrazenie ze ma dosyc.. Czasami jest wobec mnie bardzo obojetny co mnie rani Kocham go bardzo mocno i nie wiem co mam zrobic by wszystko bylo dobrze by on sie dobrze czul i byl zadowolony, by byl szczesliwy bo ostatnio wydaje mi sie ze nie jest. Jak mam na nowo rozpalic jego zmysły ??? Jak go na nowo zainspirowac swoja osobą ?? prosze o pomoc...

moze poprostu znudziłaś sie jemu a na to juz nic nie poradzisz. wiem cos o tym ;(

Gość lamammamia!!!!!
tak, moze to znudzenie, rutyna; moze juz ma na oku inna? :o

Gość ciphala
znudził sie i tyle

bywaj rzadziej w domu , postaraj się znaleźć jakąś pasję , a zobaczysz , że sie zainteresuje dlaczego wracasz o troche innych porach .. a przy okazji odpooczniecie troche od siebie :)

Gość mam podobnie niestety
wkurza mnie wszystko w nim powoli...nie znam przyczyny ale czuje ze dlugo to nie potrwa;(

Gość lamammamia!!!!!
Dionizos- niekoniecznie.

to mnie nie pociesza...boje sie zxe moglam mu sie znudzxic... co mam zrobic ?

Gość lamammamia!!!!!
sprobuj tego co radzi Dionizos. ale wiedz, ze to nie zawsze dziala. natomiast w tej sytuacji nie masz juz nic do stracenia.

strasznie go kocham staram sie bardzo zeby sie wszytsko ukladalo... Nie wiem jak ale Dinozos dzieki spróbuje jakos tak zrobic.. chociaz przy wspolnym mieszkaniu obowiazkach i tym wszytskim to trudne bedzie.. nie moge tylko pojac skad w nim ta rutyna...

Gość lamammamia!!!!!
rutyna normalna sprawa w zwiazku dopada czasem szybciej czasem pozniej zalezy ......... powodzenia :)

Wakacje są, jeźdźcie gdzieś na wycieczkę na parę dni, może pod namiot w Bieszczady czy w inne odludne miejsce ;)

Gość Zuzia2010
do kropelki deszczu. W każdym wiązku raz świeci słońce raz pada deszcz. czasem nawet jest i gradobicie. Ale czy to powód by słuchać bzdur. tu na kafe. Wystarczy że jak jesteście razem, usiądż przy nim. Przytul się tak delikatnie. Pomiziaj się jak kotka. On na pewno nie odrąci tylko przytuli. Ma po prostu troche trudne dni. Musi się z czymś tam uporać. Widać chce to zrobić sam, jak mężczyzna.