Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Whiskacz bez litosci

bratnia dusza ktora mnie zrozumie, ktora zafascynuje soba, istnieje takowa??

Polecane posty

Gość szukaj mnie dzis na niebie
jak ktore, ze idziesz spac:) koniec sciemy, spac idziemy:P 🖐️

Myjcie się dziewczyny, bo nie znacie dnia ani godziny ;) To moje życiowe motto i tego będę się trzymać :p A Ty ściemniaj na kafe, bo dobrze Ci idzie i w dobrym kierunku zmierzasz ;)

Ja też lubię być na wyłączność, więc powiem Ci wcześniej: ktoś tu już był przed Tobą, mój drogi. Poczęstuję kawą i pojedziesz w siną dal...

Lady P. --> wstepnie gram na nerwach a pozniej na gg O to ci chodzi? Ja tu żadnej grzeczności nie widzę :p

Dobrze, ten szczegół naszej znajomości będziemy ustalac na bieżąco :p Aktualnie jestes pierwszy na społecznej liście moich wielbicieli;) Będzie Ci potrzebna aktualna książeczka zdrowia oraz odpis wyroku rozwodowego ;)

Aktualnie jestes pierwszy na społecznej liście moich wielbicieli taaaak???????? Aktualnie jestes pierwszy na społecznej liście moich wielbicieli a to chyba tuz przed gra wstepna i jeszcze pare godzin przed 1 randka....?

Przepraszam Cię bardzo, ale pomarańczowe nicki z zasady ignoruję, bo od razu myślę, że chcą mnie obrazić ;)

Aktualnie jestes pierwszy na społecznej liście moich wielbicieli taaaak???????? Będzie Ci potrzebna aktualna książeczka zdrowia oraz odpis wyroku rozwodowego a to chyba tuz przed gra wstepna i jeszcze pare godzin przed 1 randka....? to jest wlasciwa wersja :P

Zagubiłeś się. Najpierw gra wstępna żebym napisała na gg ;) Później piszemy na gg. Jest fajnie ;) Następnie ustalamy spotkanie. Potem sprawdzamy wzajemnie papiery rozwodowe i medyczne ;) Dobry seks. 1 randka Tak w wielkim skrócie przedstawia się historia naszej znajomości omówiona zresztą wcześniej. Ja to tylko zebrałam w całość :p Jakies uwagi?

wiem ze nie lubisz widoku krwi ale nie jest pomaranczowa:) ja lubie walczyc z pomaranczkami to swietna rozrywka tudzierz mala prowokacja tez bywa rozrywkowa:0 ale jak zwykle wszystko ze smakiem:)

Żadnego ślubu nie będzie, już nigdy nie będę niczyją żoną. Mogę kogoś kochać całym sercem i całą sobą, ale bez ślubu. I kropka. Przepraszam za ton, ale to jest jedyna rzecz w moim życiu, której jestem pewna.

ogladnalem dzis Avatara po raz kolejny i po raz kolejny zafacynowany bylem wulkanem milosci w jedynej w tym filmie scenie milosnej to co robili to nie byl sex to bylo cos znacznie wiekszego i szlachetnego twor ewolucji ktorej moze dokonac wylacznie prawdziwa milosc:)

No własnie! Jak ja mogłam żyć do tej pory nie oglądając Avatara? Czuę się intelektualnie uboższa od tych, co oglądali :p Jutro muszę nadrobić zaległości, koniecznie. Czy Ty chcesz być czyimś mężem?

A jak obejrzę to omówimy tę scenę, tak jak było z Niewierną, która czeka w kolejce na kolejne oglądanie. Tym razem w samotności będę kontemplowała poszczególne sceny klatka po klatce :p

z pewnoscia umowimy postaraj sien tylko wzniesc tak wysoko jak oni w tej sceni i wczuc sie dokladnie w jej polozenie:) mi sie udalo, bo wiem jak to jest, ale potrzeba do tego naprawde silnego uczucia z obu stron

Nie mów mi takich rzeczy, bo jak się nie wzniosę to będzie mi przykro ;) Ale skupię się najbardziej jak potrafię. A potrafię, jak chcę ;)

Dobranoc. Gratulacje za te fajki, pewnie łatwo nie jest. Nigdy nie paliłam, ale mam inne zgubne nałogi, więc poniekąd Ciebie rozumiem :) 🖐️