Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Whiskacz bez litosci

bratnia dusza ktora mnie zrozumie, ktora zafascynuje soba, istnieje takowa??

Polecane posty

Gość whiskaczu
ale jak można mowić o dopasowaniu w waszym przypadku? w rozmowie można wszystko powiedzieć najczęściej to co druga strona chce usłyszeć...

Gość whiskaczu
daj sobie spokój szukaj innej, będzie pewnie lepsza gdyby była taka fantastyczna ta cała lejdi nie uciekłaby

Gość ccoo?
wpisze sie topik podniose:) dobrej niedzieli:)

Gość agrobex
ja tez ja tez whiskacz milczy lejdi zaginela chyba ostro bylo ciekawi mnie ta historia

Gość ccoo?
strona 12 i pisała po prostu co chciałes usłyszec,tak mi sie zdaje ,:( Wita,pomarancz🖐️

Gość ccoo?
Wrózka nie ten dział bo podam cie do modeny:D

Gość agrobex
ale whiskacz na początku taki twardy był, chcial fascynacji a tu jedna lejdi zmiękczyla go bez litosci ;) urzekla mnie ich historia i dlatego tak sobie podczytuje

Gość ccoo?
Agrobexs :) hej jestem do piero na 12 stronie..jaka historia pisac kazdy moze i cukroawc mnie interesuje co inne ,jak by sie spotkać ,,czy tez by tak było..czy czr by zaraz prysł[i sory nie ma autora ,a d,,ipe obrabiam]

Gość agrobex
oni chyba na gg rozmawiali ale whiskacz pisal poźniej ze sie nie widzieli z tej lejdi inteligentna bestia, widac bylo po tym co pisała ale co się dalej stało nie wie nikt mam nadzieję że whiskacz się odezwie i tajemnicę poznamy ciężko ją oceniać bo wszytskiego nie wiemy ale rozmowy czytało się super

Gość ccoo?
[zbytnio nie moge sie wypowiedziec ,chyba ze 2 dni temu odkryłam ten topik:) i juz autor wychodz szybko ,:)

Gość kyghhjnygjy
Dziewczyny może mi któraś pomoże, wystarczy że wygracie grę i się zalogujecie za 1,22 zł. Wtedy będą napływać mi punkty a potem prześlą mi trochę kasy. oto link http://puzz.org.pl/?p=EMpR0gnYtkum Jestem samotną mamą 4 miesięcznego synka, facet mnie zostawił bo wolał szaleć a ja z synem jesteśmy bez grosza. Tak więc drogie panie proszę o pomoc, bo każdy grosz się liczy.

Gość ccoo?
tak moge Ci pomóc ,wysle Cie do Modeny,chociaz nie dzis niedzile ,wiec Modena ma wolne:)

Gość agrobex
ja czytam od poczatku. najpierw chcialam założyć fan club whiskacza później ich obu a teraz to mam lekką rysę na obrazie lejdi ktoś pisał, że złqa kobieta t obyła i lekko skłaniam się ku tej wersji

Gość ccoo?
był nick podobny, i tak nia zalatuje ,,a tamta ,,szkoda pisac:(

Gość ccoo?
fank lub za duzo kazdy pisze co tamta osoba chce usłyszec.. taki wirtualny świat ... jakmatriks siedzimy sobie:)

Gość agrobex
zaraz topik przerodzi się w opiniotwórczy i na tvn 24 będa nas cytować jako lożę ekspercką ;) dziwna sytuacja kibicuje się osobom absolutnie nie znanym takim które mogą napisac tu wszystko ale coś mi tak jakoś autentycznie szczerze ten whiskacz przeżywa na początku był luźny taki a później co te baby potrafią zrobić z twardziela ;)

Gość ccoo?
co??noszqq.. trzeba było sie zalogowac:d a nie tak na pomaranczowo,ale jak cos mam tu czrny nick:)

Gość agrobex
na kafe wszyscy szukają jakiejś intrygi, podszywów itp. bardzo specyficzne jest to forum nie nie jestem autorem bo jestem kobietą i mam na to dowody ;)

przeciez nie chce Twoich dowodów a i nie jesemL...:) wiec wystarczy uscisk dłoni:) oczywiscie wirtualny:)

Gość agrobex
brzmi jak groźba...

Gość p o d n o s z ę
jak wyżej

witajcie:) mam troche trudnosci i malo czasu:) jestem chwilowo w rodzinnym miescie i kiepski dostep do kompa, do tego robilem auto a nowe jeszcze nie zrobione mimo wszytko trzymam sie dzielnie i jestem twardy jak na twardziela przystalo:P

co do Lady P, musze troche stanac w jej obronie choc nie wszytko mi sie podoba, jest bardzo sympatyczna kobietka i mysle ze nasz kontak sie nie urwie, czasami rozmawiamy telefonicznie i glebokmo wierze ze sie w koncu spotkamy i wcale nie tak w odleglej przyszlosci:) hehe jesli zaskrzy to bedzie sie dzialo:P no chyba ze sie nie spotkamy to nie zaiskrzy:P ale jesli to bedzie chyba burza z piorunami:P:P:P

Gość agrobex
a ja tu będę obserwowała i jak w tym lubuskim będzie burza to będzie wiadomo, że do spotkania doszło dalej nie wiem co w niej jest takiego że Cie zafascynowała

blekit oczu, Usmiech, Glos:) heh moj typ:Pco do mowienia ego co chce sie slyszec,wyglada to troche inaczej;) poprostu jestesmy do siebie troche bardz podobni, lubimy taka sama muze, poslugue czesto trakimi samymi powiedzeniami, myslimy bardzo podobnie, mamy wiele wspolnych tematow:)

ja mysle ze Lady z kazdym swietnie sie dogaduje:)Znam ja od roku własnie z kafe i mamy za sobą juz wspolne wakacje:)Ona nie jest taka zła na jaką tu wyszła,ot po prostu tak wyszło.