Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Whiskacz bez litosci

bratnia dusza ktora mnie zrozumie, ktora zafascynuje soba, istnieje takowa??

Polecane posty

nigdy nic samo nie wychodzi, a zycie codziennie niesie zmiany i bywa pelne niespodzianek dama we mgle jest napewno bardziej wtajemniczona niz ja poniewaz z Lady jest znacznie blizej aczkolwiek, zycie to loteria:) i nie tylko loteria dobranoc

Gość agrobax
charakter charakterem mozna rozmawiac z kazdym ale nie o zwykla rozmowe chodzi tylko o ascynacje osoba a tu bez wzglednego wygladu sie nie da nie cpotrzebuja idealu majacego innych za nic raczej kogos kto bedzie pociagal nie tylko intelektem i wrazliwoscia ale tez dostarczal milych wrazen, uczta dla oczu-uczta dla duszy whiskacz-->tak pisaleś na początku- coś mi się zdaje że ona spełnia te kryteria normalnie wciągnęłam się w waszą historię. Dama we mgle --> czy ty też uważasz podbnie jak whiskacz? czy masz takie same zdanie na temat Lady?

Gość agrobax
Przeprowadzimy analizę osobowosci Lady Whiskacz wie troche, Dama więcej. Zastanawiam się czy Lady podczytuje ten topik?

Lady jest osobą z którą mozna konie kraść;)Jest piekielnie błyskotiwa i inteligentna.mówię to jako kobieta heteroseksualna w zwiazku;)Ma coś co przyciaga do siebie ludzi niezaleznie od płci. Niestety na analize jej osobowosci sie nie piszę,jest cos takiego jak lojalnosc;)

Gość agrobax
Tak wlasnie o niej myślałam damo Whiskacz taki twardy był na początku a tu jedna kobitka zmiękczyła go To musi być osoba o jakiejś charyzmie, ktoś kto ma to nienazwane coś Whiskaczu, zgadzasz się?

byc moze:P w istocie cos jest na rzeczy:P nbi ja tez lubie konie krasc, hehe chyba mojego ukradla wlasnie:P:P:P tak, napewno podczytuje topic ta kobieta;) ba, moze nawet w nim uczestniczy pod pomaranczowym nickiem;)

nie jestem w temacie ,ale doczytam i juz sie dosiadam,nie pytana ,czy mozna :)

Gość agrobax
O przepraszam- tylko ja jestem pod nickiem pomarańczowym ale Lady nie jestem Chcociaż chciałabym słyszeć o sobie takie opinie- blyskotliwa, inteligentna itp.

Gość Miłośc to lipa
:classic_cool:

Gość nie załuj lady ma 30 kg
nadwagi

Gość wiskacz moze bys odpisal
:P i pochwalił sie ;) co taam, jak taam, sparwy sie maja i imaja:P

Gość agrobax
no właśnie- whiskaczu może bys napisał? czekam na słowa, bo to zła kobieta była i jakoś nie mogę się doczekać coś mi się zdaje, że w sercu na dłużej zagościła lady a Ty chcesz być dalej taki twardy jak na poczatku postu ;)

Gość wiskacz moze bys odpisal
która to ta zła????? na tym forum jedyna złą kobieta jestem ja:) inne to niewiniatka i anielice:P mnie to zawsze diabeł podkusi😭 i całe zło ze mnie wychodzi, nim sie jakiś absztyfikant na dobre we mnie zakocha

Gość naprawde 1111111

Gość kim jest Lady

Gość Czytam czytam i czytam
masz fantazje i wyszukany gust

Gość Jesteś Artystyczna Dusza
Na zewnątrz życiowy Twardziel, Macho W środku takie pokłady ciepła że aż... przenika to mnie na wskroś Delikatność wrazliwość niespotykana u facetów Wysublimowany smak Serce az ściska że się nie udało:(

Gość agrobax
Z tego co tu przeczytałam whiskacza nie złapiesz na słodkie słówka. Rozmowe trzeba przeprowadzić tak jak Lady. Jest mmoją mistrzynią słowa ;)

Gość agrobax
whiskaczu-----> a co to za tajemniczy uśmiech? Mówiący wiele a jednoczesnie nic ;)