Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Whiskacz bez litosci

bratnia dusza ktora mnie zrozumie, ktora zafascynuje soba, istnieje takowa??

Polecane posty

Gość dzien dobry i do widzenia
Podniose bom litosciwa, moze leydis zauwazy i cie odwiedzi;)

jak na razie piątek 13-tego mija spokojnie, ale nie chwalę dnia przed zachodem słońca, a u was jakie odczucia?

ale widzialam kogos dla kogo ten dzień nie był zbyt szcześliwy, jechalam sobie autem i dwoch wyrostków na rowerach postanowiło przejechac mi droge młodszy się zatrzymał a starszy tak ze 12 lat stwierdził że zdazy, zdazyl bo przyhamowałam ale on niestety nie wyrobił sie w jezdni i z całym impetem walnal w kraweznik, wywalilo go z roweru tak że szok, nic mu sie raczej nie stało, ale widzialam tą jego zaskoczoną minę zmieszana ze złościa i chyba jakims bólem, no cóż, samo życie

Anulka, co Ty za koszmary wypisujesz? Straszne rzeczy. Whiskacz, aż chciałby się napisać vel króliczku ;) Ale nie napiszę, bo nie lubisz. Proszę w swoim terminarzu zapisać, że ja jestem uchwytna albo ok. 16.30 na króciutko albo ok. 22 na dłużej. Niestety, pomimo całej mojej fajności mam też obowiązki domowe, które wypełnić muszę, bo nie ma tego kto za mnie robić ;) A gra wstępna przed gg- jak najbardziej jestem zainteresowana ;) Czyli zgodnie z terminarzem jestem teraz chwilowo dla Ciebie dostępna, więc korzystaj z okazji ;) Miałam napisać o nałogach- dużo czytam i dużo gadam :p Ale tego już się pewnie domyśliłeś ;

Gość nie ma jeszcze 16, 30
:P kłamie juz na wstepie znajomości😠

Może i można, ale pewności nie mam ;) Jaka praca przed Tobą? bo domyślam się, że chwasty wykoszone ;)

Napisałam ok. 16.30 ;) A Ty sam próbujesz zaufać, czy zawsze słuchasz podpowiadaczy? ;)

no fak "okolo" :P nie nie zawsze slucham podpowiadaczy ale aufanie to dla mnie podstawa kilka klamstw moze je zburzyc calkowicie i nieodwracalnie wole uslyszec najgorsza prawde a mowienie prawdy oznacza szacunek do partnera, a vbez wzajemnego szacunku ani rusz, czy nie ma racji

Pewnie, że masz rację. Rozmowa jest podstawą, może być nawet w formie włoskiej kłótni, ale ma być dialog w związku. Jak się od początku nie rozmawia o rzeczach dobrych czy złych, jak później przychodzi kryzys to nie ma w ogóle żadnej rozmowy. I wiem to z autopsji niestety. Lubię wyjaśnić sprawy od początku do końca, nie lubię niedomówień, nie lubię gęstej atmosfery, bo się wtedy męczę.

wlasnie zostalo zasiane ziarno;) nieufnosc a pozniej bardziej otwarte oczy O_O

Ale pomyśl sobie jaką pełnisz ważną funkcję- Anioł Stróż domowego ogniska. A że przy okazji coś ponaprawiasz to tylko wyjdzie na zdrowie ;) Twoim finansom ;) Jak tam sierpniowe noworoczne postanowienie o niepaleniu?

dokladnie tak wiec jakm myslisz m,oja droga Lady, czy juz czas najwyzszy zaczac konwersacje na gg?? tak w skrytosci mozna poruszac znacznie glepsze tematy:P i dotykac bardziej wrazliwych czesci zycia ludzkiego:D

jeśli bedziesz Go wciąz poddawać próbom:P nigdy nie skończy z nałogiem. Papieros to odstresacz

:D Głąbie:D o przepraszam Leydis zapewne posiada głębię i zna 11 przykazan

dlatego odruchowo Twoja dłon sięga po następnego i kolejnego:P ba, cały katechizm moge Tobie wyspiewać i mszę odprawić i organiste zastąpić, nie chwaląc się:P 11. Od głupoty i mierności tego świat bron mnie

Gość a ze doktora uczonego
ave marija chetnie odspiewam, tylko wiesz, mury musza miec duszę ;) kibicuję stad moje propozycje:D miłego:)