Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Whiskacz bez litosci

bratnia dusza ktora mnie zrozumie, ktora zafascynuje soba, istnieje takowa??

Polecane posty

jestescie:) witajcie i nie przeszkadzam tylko sobie poczytam

może i powinien, ale bez przesady ;) ja np. nie lubię, jak ktoś przede mną ma coś do ukrycia, no chyba, że jedno wyklucza drugie ;) lecz kobieta też powinna czasem być tajemnicza.

Gość agrobax
Whiskaczu chodziło mi o to, że nic a nic nie komentujesz ucieczki lejdi a ja ciekawa jestem tematu Nie powiedziałes za wiele i stad mnie intryguje ta sytuacja

Gość [[[
agrobax co komentowac jest to proste czytaj z kontekstu:)

Gość agrobax
No własnie niekoniecznie proste Był najpier twardy jak skała whiskacz, były różne dziewoje, pojawiła się ona sama lejdi. Rozmowa toczyła się na ponadprzeciętnym poziomie, przeszli na gg, była cisza I nagle pojawia się whiskacz po dłuższej niueobecności i mówi, że ona go nie chce. Normalnie poczom nie wierzyłam ;)

Gość agrobax
No i jeszcze podgrzałeś atmosferę ;) Widzisz, że ona się nie odzywa, może czyta ale siedzi cicho narozrabiał chyba...

Gość agrobax
narozrabiała*

Gość [[[
A nie wiesz? musze sie chyba zalogowac .ale nie o to chodziła jak to pisac ..lepiej przemilcze:)

Gość agrobax
whiskacza pytałam ale może rzeczywiście ona dobrze robi nie udzielając się już tutaj coś w tym musi być ;)

Gość agrobax
OK whiskaczu. Ja chyba też opuszczę ten topik Chociaż naprawdę fascynowało mnie to co tu pisaliście z czysto babskiego punktu widzenia. Nie było tu przekleństw, jakiś dziwacznych podszywów. Tylko fajna, ciepła, inteligentna, interesujaca rozmowa. Czułam się jak wasza dobra znajoma Ale skoro piszesz, że ona była fair to myślę, że może jednak coś sie kiedyś uda między wami Nigdy nie mów nigdy

Gość Lady chce tego Pana

i tak Warto szukać...:) tylko sie zastanawiam ,czy na kafe ten swiat ,,jest tu bez duszny..

agrobax topic nie byl zalozony dla Lady P sama wybrala inna opcje i miala do tego swiete prawo jednak to nie zmienia faktu ze na samym poczatku jej tu nie bylo i wraz z jej zniknieciem Topic nie musi zniknać:)

Gość kołysanka2008
honor honorem a tęsknota za bratnią dusza pozostała... uleciała tylko gdzieś cześć duszy a pozostało pragnienie poszukiwania :)

gdyby nie pragnienie poszukiwania , nic nie zostalo by odkryte, wlasnie To pragnienie zapisane na dnie ludzkiej duszy sprawia ze swiat sie zmienia, lecz... niekontrolowane pragnienie zmienia sie w obsesje i wyniszcza człowieka ( ech kobiety wy macie problem z kontrolowaniem swoich ukrytych pragnien) :P

w rzeczywistości gdyby spojrzec bardziej wnikliwie, wydaje sie ze kazda dusza posiada swoje uzupełnienie w postaci drugiej połówki, chociarz zadko natrafia sie na takie osobniki to w istocie jakaś liczba z nich błąka sie po swiecie, mowa o tych połówkach ktore dopasować mozna do nas jakby byly sąsiednim puzzlem, albo odciątą od nas połową jablka:) wiec nochale do góry:)

Gość wczesnie wstałes
ja tez ale net mi nie chodzi mam bardzo słaby sygnał

Gość wczesnie wstałes
:)

Gość banał goni banał
doprawiony stereotypami : " wy kobiety lubicie", "wy kobiety nie umiecie" etc.

Gość widocznie ma doświadczenie

Gość On ma lekkie pióro
to co napisze czyta sie jednym tchem :)