Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Whiskacz bez litosci

bratnia dusza ktora mnie zrozumie, ktora zafascynuje soba, istnieje takowa??

Polecane posty

sory pytałam nie było sprzeciwo autora ,a mogło byc tak pieknie do 30 :) stron ,i tam na smietniku jakis modliszka siedzi:)

Gość czy można uprzejmie
poprosić o wyjaśnienie zasad tu panujących? autorze - dalej poszukujesz? a może znalazłeś? czekasz na maile od każdej chętnej do rozmowy?

zakolezankowuje sie wyłacznie ;) nie szukam rozmawiam rozrywkowywujemy sie;) a jak ktos ma zyczenie na @ to co w tym złego?? z 2 zas strony nigdy nikt nic nie wie:Ptzn sie nie wie:P

Gość czy można uprzejmie
ok, dzięki za odp... ;) pomyślę o @

dobry wieczór:) chciałam przeprosic za wczoraj:) dobranoc ,dobrego dnia autorze:)

Gość weszłam tutaj
i nic nie rozumiem pisaliście do siebie w jakimś konkretnym celu?

Gość weszłam tutaj
no szczegółowe wyjaśnienia nie wiem czy warto 27 stron

dobrze jest sie zastanawiać i dobrze kiedy po zastanowieniu jest Dobrze:) a ja sie dobrze zastanawiam i jak nie bedzie padało to od poniedziałku jeżdże rowerem bo sie marnuje, bo jazda samochodem staje sie niebezpieczna, bo mialem 2 stłuczke w ciagu tygodnia, ale auto całe :P

po głebszym przemysleniu sprawy , doszedłem do wnoski ze draznia mie głupie miłosne przpycanki ktos kogos zostawia ktoa za kimś teskni, ktoś zdradza ktos chce odzyskac , taka brudna rzecywistość a co z zasadami moralnymi co z godnoscia kobiet i męzczyzn?? niby kazdy jest wierzacy ale szczerze mówiac do dupy taka wiara skoro nikt nie znuje własnego stwórycy a tak naprawde liczy sie kasa, sex iwłasny tyłek zeby nie powiedzieć bardziej dosadnie, moze za bardzo sie tym przejmuje, ale przestaje wierzyć w ludzi